Haber Detayı
09 Haziran 2022 - Perşembe 11:12
 
GÜZEL İŞLERDE OLUYOR ARTIK
Kırkağaç'ın gururlandığı TRT de ki "Gönül Dağı" dizisinden tanıdığımız genç oyuncu Onur GÖKMEN kendi yazıp yönettikleri oyunla sahneye hazırlanıyor.
KÜLTÜR-SANAT Haberi


Yıl sonu karne döneminde çocuklara yönelik hazırlanan oyun için Onur şöyle bir tanıtım metni hazırlamış;

"PATİ İLE PETİ 
Pati ile Peti çocuk tiyatrosu interaktif komedidir. çocuklara örnek davranışlar sergilemeyi paylaşmayı yardımlaşmayı ve okumanın ne denli önemli olduğunu tiyatral bir dil ile anlatıyor… 

Oyunumuz tek perde ve iki kişiden oluşmaktadır. "

TRETMAN 
“ Mahallenin haylaz yaramaz ve paylaşmayı pekte alışık olmayan çocuğu Pati bu davranışlarından dolayı arkadaşları ile arası oldukça bozuktur. Nadiren de olsa anlaşabildiği tek arkadaşı Peti'dir, Peti tıpkı bir kitap kurdu kadar okumayı çok seven paylaşmayı ve yardımlaşmayı iyi bilen bir çocuktur.

Patinin tüm kötü davranışlarından sıyrılıp iyi bir çocuk olmasını sağlayacak olan tek arkadaşı peti olacaktır, patiye okuma alışkanlığını edindiren trafik kurallarını öğreten ve hatta ata sözleri ve deyimlerini anlatan yardımlaşmayı ona yardım ederek anlatan iyi bir dostu el uzatacak. Sonunda iki iyi arkadaş olarak dostluklarını sürdürecektirler…"

Oyunu isteyen okul ve belediye yöneticileri için irtibat numarasını vereceğiz.

Umuyoruz ki çocuklara birer karne hediyesi olarak, bu oyunun gösterimi sağlansın. Hem genç sanatçıların teşvik edilmesi hemde Kırkağaç'tan güzel şeyler çıkıyor dedirtmek adına ...

Buyrun Sn Milli Eğitim Müdürü ve Belediye Başkanımız... Kırkağaç'tan destek olunursa daha ne etkinlikler çıkabilir görelim.

Onur GÖKMEN İrtibat : 0 506 115 17 76

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: GÜZEL, İŞLERDE, OLUYOR, ARTIK,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1