Haber Detayı
29 Ağustos 2024 - Perşembe 17:05
 
“Geldikleri Gibi” Oyununa Büyük İlgi!
Atatürkçü Düşünce derneği Kırkağaç şubesi organizasyonuyla 30 ağustos zafer bayramı arifesinde ilçemizde ücretsiz olarak gösterime giren Geldikleri gibi oyunu halkımızın yoğun bilgisiyle karşılandı.
KÜLTÜR-SANAT Haberi


 Belediye Başkanı Üstün Dönmez'in eşi ve çocuklarıyla katılım gösterdiği oyun, şanlı zafer tarihimizi Mustafa Kemal in Sofya dan Çanakkale ye atanması, Çanakkale den Samsun a Erzurum kongresinden İzmir in kurtuluşuna kadar olan süreci kronolojik ve duygusal bir sırayla aktarıyor. Mustafa Başgülşen'in en etkili sürdürülebilir oyun olarak tanımadığımız oyunu bugüne kadar ülkemizin tüm şehirlerinde ve dünya da bazı ülkelerde gösterildi, yüzlerce kişi tarafından izlendi. İzleyenlerin gözyaşlarını tutamadığım oyunda miniklere de Başgülşen'in bir sürprizi oldu. Uzun yıllardır unuttuğumuz milli değerlerimizi yeniden canlandırmak üzere sosyal belediyecilik kapsamında ücretsiz gösterilen oyuna ADD başkanı serhat Kayın 3v sahipliği yaptı. Serhat Kayın Açılış konuşmasında yoldaşım dediği Başgülşen'e teşekkürlerini iletti, Kırkağaç ın simgesi kavun armağan etti.

Kaynak: Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: “Geldikleri, Gibi”, Oyununa, Büyük, İlgi!,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı