Haber Detayı
31 Mayıs 2021 - Pazartesi 20:21
 
BAŞKAN RIZA KAYADİPLİ'DEN AÇIKLAMA
Başkan Rıza Kayadipli lafı hiç dolandırmadan açıkladı.
SAĞLIK Haberi


Kırkağaç Eski Belediye Başkanı Rıza Kayadipli "ASBEST NEDİR 3" yazımda sorduğum sorulara ilk  açıklama yapan oldu. lafı dolandırmadan konuyu çıplaklığı ile ortaya koydu; Kırkağaç içme suyu % 85 Asbestli Borularla tüketiciye ulaşıyor.

Korkunç tabloyu şu sözleri ile özetledi;

İlçemizde ki su şebekesinin  demir borular  eskimiş olmasındandolayı 1985 yılında şebekenin yenilenmesi için iller bankası kanaljyla yapılan ihaleden sonra  şehir ici ana şebekesinin tamamı asbesli borularla yenilendi.Daha sonraki yıllarda oluşan arızalar giderilirken bazı kesimlerdeki borular plastik olarak değiştirildi  buna rağmen şu andaki şebekenin en az yüzde   85i asbesli borulardan oluşmaktadır. Belediye başkanlığı dönemimde yaptığım araştırmada bana verilen bilgiye göre kanser vakalarındaki oranın diğer manisa ilçelerinden farklı olmadığıdır.Fakat sağlık müdürlüğünden yeni bilgiler alınmasında fayda vardır.

Bu konuda yapılacak açıklamaları buraya taşıyacağım.

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: BAŞKAN, RIZA, KAYADİPLİ'DEN, AÇIKLAMA,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1