Haber Detayı
09 Ekim 2022 - Pazar 02:08
 
ANNE KIZ AYNI YERDE ŞİFA DAĞITIYOR
Kırkağaç'ın ender çıkardığı değerlerinden biri o. Kendi kuşağının en başarılı olanlarından biriydi. Şimdi yetiştirdiği kızı ile aynı hastane de şifa dağıtıyorlar.
SAĞLIK Haberi


Kırkağaç'ta da eğitim bir zamanlar üst düzeydeydi. Kırkağaç Lisesi tam anlamıyla bir eğitim yuvasıydı. Müdüründen öğretmenine kadar hepsi efsane oldukları için o dönemde mezun olanların çoğu bu gün insanlığa hizmet veriyorlar.

 

İşte onlardan bir de Dr. Ayşen Özgürbüz.

Dr. Ayşen Özgürbüz bu gün Seyfi Demirsoy Hastanesin'de Acil Servis'de hastalara şifa dağıtıyor.

Aynı üniversiteden mezun olan Dr. Ayşen Özgürbüz ve kızı Dr. Beste Özgürbüz bu gün Seyfi Demirsoy Acil Servisinde birlikte insanlarımıza sağlık hizmeti veriyorlar. Ne mutlu ona.

 

Kızı Dr. Beste Özgürbüz ile çalışmaktan gurur duyduğunu belirten Dr. Ayşen Özgürbüz “33 yıldır Acil Serviste hekim olarak calışmaktayım. Acil servisler hastanenin en çok emek isteyen birimlerinin başında yer almaktadır. Hekim olarak şifa dağıtma aşkı ile çalışıyorum. Bu sevgiyi her zaman ailemle paylaşmışımdır. İlk nöbetini benimle birlikte tutan, nöbet arkadaşım olan kızım ve onun gibi yeni mezun olup göreve başlayan genç meslektaşlarıma başarılar dilerim" dedi.

Dr. Beste Özgürbüz ise "Emek harcayarak, isteyerek doktor oldum, ilk görev yerimde annemle çalıştığım icin çok mutluyum" dedi.

 

 

 

Haber:: İzmirde Son Dakika

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ANNE, KIZ, AYNI, YERDE, ŞİFA, DAĞITIYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1