Haber Detayı
10 Haziran 2021 - Perşembe 23:36
 
ŞAİR EŞREF'İ ANMA ETKİNLİĞİ
Kırkağaç nihayet ete kemiğe bürünmüş bir etkinlikle Şair Eşrefi anacak.
ŞİİR Haberi


Şair Eşref ve Kırkağaç yılların ihmaline rağmen nihayet ustaların girişimi ile hak ettiği yeri ve değeri kazanacak. Zaman zaman saman alevi de olsa ışıldayan hareketler ne yazık ki ilgisizlik değil tam anlamı ile bilgisizlikten dolayı Kırkağaç’la bütünleşemeyen bir marka olan “Şair Eşref” belki de her yıl tekrarlanacak bir geleneğin, güçlü başlangıcı olacak bu sefer.

Şair Eşref,  Kırkağaç’ın digital ortamda en çok isminin duyulduğu bir evrensel marka. Bu markaya ne yazık ki şimdiye kadar ne yerel ne de ülke genelinde sahip çıkılamadı.

Bunun nedenlerini umarım ki 17 Haziran da ki anma toplantısında değerli ozan ve edebiyatçı dostlarımız bizi aydınlatarak anlatacaktır.

17 Haziran 2021 Perşembe günü Kırkağaç Belediyesi Kültür Salonun da Kırkağaç CHP İlçe Başkanlığının organizasyonu ile Kırkağaç’lılarla buluşacak olan, bu değerli ‘ŞAİR EŞREFİ ANMA ETKİNLİĞİ’ önümüzdeki yıllarda tekrarlanıp ve Türkiye’ye mal olacaktır.

Emeği geçenlere Kırkağaç adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Haber: M. Güneş

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: ŞAİR, EŞREF'İ, ANMA, ETKİNLİĞİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1