Haber Detayı
08 Ağustos 2022 - Pazartesi 22:33
 
SİLEDİK ÇÖPLERİ ZAMANIN DA TOPLANMIYOR
Köylerin içinden yol geçmesine rağmen otobüsler köyün dışında bırakıyor yolcuları. Elinde yükü onca yol yürüyecekse neden otobüs diyorsunuz bu taşımacılığa? Otobüsle toplu taşımacılığın kurallarını öğrenin efendiler..
MAKALE Haberi


Manisa ve Kırkağaç Belediyelerinin o işe yaramaz koordinasyonuna ben her zaman köyümde şahit oluyorum. Neden diyenler illaha olacaktır. 
Ben buradan şu bunu yapmıyor desem danışıklı dövüş gibi ikisi de birbirine suç atacak ama ben ortaya konuşuyorum.


İkisi de birbirinden başarısız yönetilen ancak bu konuda değerli belediye başkanımız Yaşar İsmail Gedüz'ü ayrı tutuyorum o gelmiş geçmiş en başarısız ve en iş bilmez belediye başkanımız, her neyse biz konumuza dönelim.


Kırkağaç'ta ilçenin kenarda köşede kalan köylerine hizmet gitmiyor. Sosyal medyada yapılan şu köye bunu yaptık, şunu yaptık palavralarını bir kenara bırakırsak. Siledik'te çöpler toplanmıyor, aksıyor. Çöpler dağ gibi oluncaya dek bir Allah'ın kulu gelip boşaltmıyor.

 

Bu hanginizin sorumluluğunda kıymetli belediyeler?


İlçe ve gelenbe arasında taşımacılık yapan o otobüsler köyün içine girmiyor.

 

Neden bu maaşlar bu insanlara bunun için verilmiyor mu?

 

Yol güzergahının köyün içinden geçtiğini yedi cihan biliyor. Sizin başına buyruk şöförleriniz niye kendi rotalarını çiziyor. Sorunlara 'rotamız köy içinden geçmiyor' diyorlar.

 

O zaman bu değerli güzel tarihi şehzade şehrinin toplu taşıma yöneticileri orada bir köy var, neden rotayı içinden geçirmiyorsunuz.

Hatalarınızı düzeltin efendiler ikiniz de %80 oy alıyorsunuz bu köyden. Cengiz beye sözüm yok o zaten Kırkağaç'a bile gelmiyor? ammmaaa...

Seçim zamanı değilken kaç kere gittin Silediğe Sayın Gedüz, yolu mu bilmiyorsunuz, aman küçücük köy zaten bize oy veriyor mu diyorsun?

 

Hiç işin düşmüyorsa haber ver de bir çay yapalım buyur çay içmeye gel.

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: SİLEDİK, ÇÖPLERİ, ZAMANIN, DA, TOPLANMIYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı