Haber Detayı
12 Şubat 2024 - Pazartesi 09:14
 
SEÇİMLER GÜZEL GEÇECEK
Üç aday da çok iddialı.
MAKALE Haberi


Kırkağaç artık yerel seçimlere daha somut adımlarla gidiyor. Son zamanlarda gördüğümü durgun ve kötü seçimlerden sonra kendi şahsım adına çok güzel bir seçim bekliyorum. Üç aday çok iddialı.  

İsmail Pala geçmişte Kırkağaç'ta ki "kır at" rüzgarını da arkasına alıp, genel siyasette hiç yıpranmamış bir siyasi parti ile seçime giriyor.
Üstün Dönmez ise aday geç açıklanmasına rağmen öncesinde de adaylığı konuşulduğu için çalışmalara biraz daha erken başlayan taraf.
Fevzi Ok iddialı olan üçlünün en iddialısı, hatta çok absürt şeyler olmazsa da belediye başkanı. Ak parti adayı açıklamakta çok geç kalsa da 12 li kurbanlık pazarından hiçbir şekilde siyasette yıpranmamış, eskimemiş bir yüz görüyoruz. Ak parti de genel siyasete onceki belediye başkanına küskün olan insanlar varken yıpranmamış adayın çıkması, küskünleri de barıştırır mı? Hepimiz yaşayıp göreceğiz.

Ben şunu iddia ediyorum ki Kırkağaç uzun zaman sonra çok güzel bir seçime giriyor. Hepimize bol vaatli, bol siyasetli, gergin olmayan, mizahı en üst düzeyde bir seçim diliyorum.

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: SEÇİMLER, GÜZEL, GEÇECEK,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1