Haber Detayı
23 Eylül 2024 - Pazartesi 14:40
 
İLÇELERDEDE ÖĞRENCİ VAR BAŞKAN
Manisa Büyükşehir Belediyesi nin sosyal belediyecilik örneklerinden "Günaydın Çorbası" uygulaması Manisa da başladı.
MANİSA GÜNDEM Haberi


Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla öğrenci ve velilerden büyük beğeni alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek bir vaadini daha hayata geçirdi., ’Günaydın Çorbası’ ikramına bu gün (23 Eylül 2024 Pazartesi) başlandı.

İkramlar, ilk olarak Celal Bayar Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi, Manisa Lisesi ve Ahmet Tütüncüoğlu Ortaokulu önü Gençlik Parkı, Celal Bayar Üniversitesi Uncubozköy Yerleşkesinde sunulacak. Öğrenciler günaydın çorbalarını, İlhan Varank Yerleşkesinde 2, Gençlik Parkı ve Uncubozköy Yerleşkesinde 1’er nokta olmak üzere 4 noktada saat 07.30’dan itibaren ücretsiz olarak alabilecekler.

 

Bu yeterli mi?

Hayır çünkü ilçelerde ki Yüksek Okul Öğrencileri de bu Sosyal Belediyecilik uygulamasından yararlanmalıdır.

AKP nin yarattığı ekonomik krizle geçim sıkıntısı yaşayan halkın her zaman yanında olmalı CHP Belediyeleri. Yaşamın dayattığı "Geçim Yoksa Seçim Var" her gün kendini daha çok htiriyor. Öyleyse bu tür Sosyal Belediyecilik uygulamaları daha geniş alanlara yayılmalı.

 

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: İLÇELERDEDE, ÖĞRENCİ, VAR, BAŞKAN,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı