Haber Detayı
10 Haziran 2024 - Pazartesi 13:14
 
HER GÜN MERAKLA BAKILIYOR NE VAR DİYE
Manisa Büyük Şehir Belediyesi web sitesi iddia ediyorum kendi kapasitesinde ki Belediyelerin hepsinden çok izlenen, takip edilen bir Belediye web sitesi oldu. Başkan Ferdi Zeyrek her gün bir başka hizmeti hayata geçiriyor. Bu sefer yine öğrencilerin yaşamına dokundu.
MANİSA GÜNDEM Haberi


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda öğrencileri ve velileri yalnız bırakmadı. Sınav saati öncesinde okulda öğrencileri ve ailelerini karşılayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri çay, su, limonata ve kahve ikramında bulundu.

Tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı yaşandı. Üniversite hayalleri için ter döken öğrenciler ve onları heyecanla bekleyen ailelerini Manisa Büyükşehir Belediyesi yalnız bırakmadı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, öğrencilere ve ailelerine çay, su, limonata ve kahve ikramında bulunarak moral desteği verdi. Ekipler, okullarda 10 bin kişilik su, 5 bin kişilik limonata, çay ve kahve ikramında bulundu.


Büyükşehir Öğrencilerin Yanında 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, geçen hafta da LGS için ter döken öğrenci ve velilerin yanında olarak sınav öncesinde ikramlarda bulunmuştu. Yapılan ikramlar öğrenci ve veliler tarafından memnuniyetle karşılanırken, Manisa Büyükşehir Belediyesi sınava giren tüm öğrencilere başarı dileklerini iletti. 

 

 

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: HER, GÜN, MERAKLA, BAKILIYOR, NE, VAR, DİYE,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı