Haber Detayı
18 Temmuz 2022 - Pazartesi 14:38
 
HAYALLERİNİN PEŞİNDE
Ferdi GÜL genç bir idealist. İzmir'den Ağrı'ya 1900 km yolu 24 günde kat edip, Türkiye'nin çatısına tırmanıyor.
GEZİ-GÖZLEM Haberi


Okunacak bir yol hikayesi var . Aşağıda okuyacaklarınızla "insan isterse neleri başarmaz ki" sözünün canlı kanıtını göreceksiniz. Genç Ferdi Gül bu yolculuğu öyle güzel kaleme almışki defalarca okusanız onunla yoldaymış hissine kapılıyorsunuz.

Buyrun sizde tadın bu doyumsuz yolculuğu;

"

 Bu blog hayalleri olan ve o hayali gerçekleştirmek için yola çıkacak herkes içindir. 

İsmim Ferdi Gül 25 yaşındayım. Uzun zamandır hayalini kurduğum ağrı dağının zirvesini görme isteği, benim hayat akışıma daha çok heyecan katmıştı. 2022 içinde ki hedeflerimden biri olan Ağrı dağı zirvesi için planlar yapmaya başladım. Normal şartlar da 2022 ağustos ayı için program yapmıştım ama iş yerinde olan sorunlardan dolayı işten ayrılmak zorunda kaldım. İşte her şey bu adımla başladı. İşten çıktıktan sonra aklıma heyecan verici fikirler gelmeye başladı. Onlardan biri olan ağrıya bisiklet ile gitme fikri aklıma en çok yatan olay oldu. Yaklaşık 10 senedir bisiklet bile kullanmıyordum. Bu fikir mantıklı mıydı bilmiyordum. Fikirden uzaklaşmamak adına hemen gidip bir bisiklet aldım ve ilk gün 85 km bisiklet sürüp evime döndüğümde kendime inancım arttı ve  içten içe gülerek  evet dedim yolculuk başlıyor. Yolculuğa başlamadan önce birçok eksiğim vardı. Portbagaj,  yağmur geçirmeyen çantalar vs hepsini bir şekilde tamamladım. Yolculuğun 1 ay süreceğini tam olarak hesaplamıştım ve ona göre kıyafetler aldım. Her ihtimale karşı uyku tulumum , çadır,şişme mat da yanıma aldım."

Devamını Ferdi Gül'ün bloğundan okuyun lütfen >>>>

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: HAYALLERİNİN, PEŞİNDE, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1