Haber Detayı
14 Şubat 2024 - Çarşamba 20:35
 
BİR YAZI YAZDIM OKUNUR OLA
Sosyal medyada ki paylaşımlara bakıyorum sanki "ADAY"o, Fevzi yardımcısı. Bu paylaşımları yazan, yapan kimse fena ilçe başkanı sevdalısı biri herhalde. Çünkü alışık olunan prosedür Aday üzerinden konuşmalar, tanıtımlar yapmak. Ama AKP sadece Kırkağaç'ta şaşırtmıyor ki, İzmir adayı seçim afişlerinden AKP nin logosunu kaldırmış. Hiç bir afişinde göremezsiniz. Alışık olunmadık bir şey değil mi?
MAKALE Haberi


Sosyal medyada ki paylaşımlara bakıyorum sanki "ADAY"o, Fevzi yardımcısı.

Bu paylaşımları yazan, yapan her kimse, fena ilçe başkanı sevdalısı biri herhalde. Çünkü alışık olunan prosedür Aday üzerinden konuşmalar, tanıtımlar yapmak. Ama AKP sadece Kırkağaç'ta şaşırtmıyor ki, İzmir adayı seçim afişlerinden AKP nin logosunu kaldırmış. Hiç bir afişinde göremezsiniz.

 

Alışık olunmadık bir şey değil mi?

 

 

Oysa Ahmet OK var, bunu görüyor olmalı.

 

Belki de Şeref bu olaya el koyar, "işimiz ilçe başkanı parlatmak değil arkadaşlar, adayımızı öne çıkaralım" der. İlçe başkanı arkadaş kendinden önceki başkana baksın. İsmail'in yanın da nasıl duruyordu? Saygılı protokolde yerini bilen biriydi. gerçi onu çuvallayıp arşiv yaptılar. "Gitti kral yaşasın yeni kral" cılar çok mahir herhalde. Kim bilir meclis üyelikleri için de bunu yapıyor olabilirler.

 

 

Neyse devam edelim.

"Gerçek Belediyecilik" çok parlatılıyor da arkadaş, geçmiş de bir 15 yıl var, bunun hesabı yok mu sayılacak?

 

Manisa ile beraber Kırkağaç farklı olacak diye düşünüyorum. Seçime katılanlara bakarak değil bu öngörüm Süreci objektif değerlendirince görülecek bir öngörü bu. Bir yani ekleyeyim, Şeref yanlış oynamış olacak.

 

Asbestli gemiler söküm için karasularımıza sokulmazken. Kırkağaç 40 yıldır asbestli borulardan şehir şebeke suyu kullanıyor.

Bunu öncekiler dert etmedi rahmetli Pantül bile.

 

Ee İsmail  arkadaş sen doların 5 tl olduğu, hazineden daha "Kara Gün Akçesi" tüketilmediği zamanlarda hangi belediyeciliği yapıyordun Allah aşkına? Neden Kırkağaç'ın önceliğine o Saat Kulesi ni koydun? diye sormayacaklar mı? Söylermisin arkadaş saat kulesi ve mezarlıkta anıt gibi yaptırdığın aile kabristanından başka ne yaptın?

 

Kırkağaç'ın çöpünü götürdün tam Kırkağaç'ın tepesine kurdun bunlar unutuldu mu?

 

Köylere, pardon civar mahallelere düğün salonu kurdunuz da, onların gübre ve mazot derdine çözüm oldunuz mu? 

 

Endemik Kırkağaç ovası talan edilirken ne yaptınız? Kırkağaç'ın ekmeğine kara hançer vuruldu oto yollarla. Ne yaptınız?

 

Meclis toplantısından bu ilçenin muhalif siyasetçilerini kovun kardeşim. 13 bin üyeli bir STK başkanına "maydanoz oluyor" dedin. Bunları nereye koyacaksınız?

 

Ee şimdi kalkmış "Vizyon Yüzyılı" diyerek milletin uyuduğunu sanıyorsunuz. "Caiz mi hoca?" 

Nasılsa köpeksiz köy bulmuşsunuz, değneksiz geziyorsunuz. Gezin yolunuz bol ayaklarınız sağlam bassın.

 

Fevzi'ye son cümle olarak, sosyal medya yönetimini kim yapıyorsa onların kulaklarını çekmesini öneriyorum. Orada Başkan Adayı Fevzi OK. İlçe başkanı yerini bilsin. "Teknik direktörler" maçın önüne geçmezler.

 

Gelelim Üstün DÖNMEZ'e, Üstün seçilir mi bilemem. Hakkında "KÖYLÜ" diye aşağılama uslübü kullananları ayıplıyorum.

Yıllar varki bu ilçeyi Kırkağaç merkezden yöneticiler yöneti, ne olmuş birde KÖYLÜ yönetse? Hem bakarsın şehirlilerden daha fazla hizmet gider köylere. O aşağıladığınız KÖYLÜlerin sayesinde, onların oylarıyla seçim aldınız yıllarca. Şimdi neden aşağıyorsunuz?

 

Üstün seçilir yada seçilmez ama şunu görüyorum; Kırkağaç Belediyesi'nden daha çok hizmet getirecektir ilçeye. Yazın bunu bir köşeye çevre il ve ilçelerdeki CHP li belediyeler CHP Genel Merkezi'nin gözüne girmek için hizmet yağdıracaklar Manisa'ya. Bunu ilk yazdığımda Özgür Özel daha 2-3 gün olmuştu kurultayı alalı.

İşte hala aynı iddidayım, CHP ilçe yöneticileri bu dönem gölge belediyecilik yapacaklar. Bunu görmek için, kahin olmak gerekmiyor.

 

Hep beraber göreceğiz.

 

DYP nin adayını tanımıyorum. Ama kıratın Kırkağaç'ta ne anlama geldiğini biliyorum. Eski çamlar bardak olmadıysa, her şey olabilir.

 

İYİ Parti adayı Levent KOMŞU Kırkağaç'ın hatırı sayılır bir esnafı ve iyi bir spor adamı. Muhafazakarlık söylemlerine istinaden soyal yanı ağır basan bir arkadaşımız. Dostluğu daim bir kişilik Komşu. Projelerini henüz bilmiyorum. Onu daha çok yazmak için kendisiyle sohbetimizden sonraya saklıyorum. 

 

Tüm aday akadaşlara başarı dileklerimi yineleyip sağlık diliyorum. 

 

------------------------------

Özelden belge isteyen arkadaşlara itafen ekliyorum bu resimleri.

Belge mi dediniz?

İşte belge.

 

1. Ak Parti İzmir adayı afişlerinde Ak Parti logosunu kullanmıyor.

 

 

2. Kırkağaç Ak Parti facebook hesabında ilçe başkanını Fevzi Ok adı üzerinden cilalıyorlar. Öne çıkarıyorlar.

 

 

 

 

Yeterlidir sanırım. Açın sosyal medya paylaşımlarını, Ak Parti Belediye Başkan adayının resmi var, adı yok.

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: BİR, YAZI, YAZDIM, OKUNUR, OLA,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1