Haber Detayı
06 Ocak 2024 - Cumartesi 01:20
 
ANKET-PARA-MANİPÜLASYON VE VEFA
Doğru anket yayınlanmayan anketlerdir. Yayınlanan anketlerin tümü yanılmaya açıktır. Hayat bunu defalarca ispatlamıştır. Onun için yanılmamak için kendinizde arayın sonucu.
MAKALE Haberi


KırkağaçNet'de okudum.

Ak Parti aday adaylarının "Halkın Seçimi Sitesi" (İnternette araştırdım bulamadım kendilerini. Bu benim beceriksizliğim mi acaba? Söyleyen olursa kendime çeki düzen veririm.) tarafından yapılan ankette Çavuşoğlu önde tamamlamış.

Kaç oyla?

340.

Kim bu anket firması?

Nereden almış böyle bir işi? Kim bunun yatırımcısı? Hemde Türkiye genelin de.

Babasının hayrına mı yapıyor, yoksa aday adaylarından aldığı paraya göre mi?

 

Kırkağaç'ta Çavuşoğlu 1. tamamlamış 340 oyla anketi..

 

Haydi canım sende.

 

Eee bu ilçede % 70 oy almış bir İlçe Başkanı M. E. Güngör yok sayılmış öyle mi? Ak Parti'den bağımsız bir yerel seçime girip 6000  oy almış (Muhalefet desteklese Belediye Başkanı olacak belki de) Hasan Karaosmanoğlu ortalarda yok. Haydi Kırkağaç'ın değerli bir iş insanı Fevzi Ok'a lütfetmiş 3. sıraya koymuşlar.

 

Fevzi dürüst bir insandır 3. olmak için para vermez.

 

Ama 340 oyla 1. seçilen arkadaşın durumu şaibelidir. Çünkü en başta söylediğim ispatlı tez olan "Doğru anket yayınlanmayan anket dir" tezi böye işaret ediyor.

Neyse biz Ak Parti'den Kırkağaç için bir dilekte bulunalım;

 

Sevgili Ak Parti seçenleri artık sizden rica ediyoruz İlçemize doğru düzgün, kafası basan bir aday lutfedin. Yeter artık atadıklarınız beceri abidesi arkadaşların 3 dönem size bir hayrı dokunmadı ya bundan sonra dokunamayacak bilesiniz... O halde donanımlı bir adayla Kırkağaç'ın karşısına çıkın lütfen.

 

Kırkağaç bir kere olsun adam gibi adamlarla yönetilsin.

 

 

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: ANKET-PARA-MANİPÜLASYON, VE, VEFA,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı