Haber Detayı
24 Ağustos 2024 - Cumartesi 16:14
 
Milli Eğitim Müdürü Değişiyor
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre içinde ilçemiz Kırkağaç'ın da olduğu 6 ilçeye yeni Milli Eğitim Müdürü atamaları gerçekleşti. İşte ilçemize atanan o isim!
EĞİTİM Haberi


Manisa'da 6 ilçeye yeni ilçe milli eğitim müdürü atandı. Akhisar, Alaşehir, Gördes, Kırkağaç, Selendi ve Turgutlu ilçe milli eğitim müdürlerine yeni atamalar gerçekleştirildi. Kırkağaç'a atanan isim ise Halil Boncuk olarak açıklandı.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; "Manisa’mızda; Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mükremin Karasu’ya, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Fikri Çetinkaya’ya, Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Bülent Semerci’ye, Kırkağaç İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Halil Boncuk’a, Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ahmet Ataşman’a, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Serdar Dinçer’e hayırlı olsun dileklerimi iletiyor; yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Şehrimizin eğitim altyapısını güçlendirerek geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza başarıya ulaşacakları imkanları sağlamak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: Milli, Eğitim, Müdürü, Değişiyor,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı