Haber Detayı
25 Eylül 2024 - Çarşamba 15:27
 
ABD GEZİSİ ÖNCESİ AÇIKLADI
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ABD gezisi öncesi basın toplantısında açıkladı. "Eğitim için elimizi taşın altına koymaya talibiz" dedi ve ekledi; "Çocukların ve mikropların partisi yok, bulaşırsa herkse bulaşır."
EĞİTİM Haberi


CHP Genel Başkanı Özgür Özel ABD gezisi öncesi yaptığı basın toplantısında tüm CHP'li belediyelere ve il ilçe örgütlerine talimat verdiğini açıkladı.

 

Devlet okullarının bu yılki uygulamalarını eleştirip okulların hizmetlilerden yoksun açılmasını ve bu yüzden de okulların rezalet içinde olduğuna vurgu yaptı.

 

Milli Eğitim Bakanının "Okullarımız 5 yıldızlı otel gibi" dediğini hatırlatıp, " Siz hiç bir kap sıcak yemek verecek yeri elamanı olmayan bir 5 yıldızlı otel gördünüz mü?" diyerek tüm parti örgütü ve belediyelere talimat vererek okulların temizliğine destek olunmasını istedi.

 

Kırkağaç'lı gençler 10-11 Eylül 2024 tarihin de bu gün talimatla verilen görevi yapmışlardı,

Kırkağaç'lı CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Çulha ve iki arkadaşı Gökhan Akın, Ozan Boz'la beraber Çaltıcak Köyü, pardon mahallesi İlkokulu'nun badana boya işlerini yaptılar.

Genel Başkanlarının talimatlarını çoook önceden yerine getirdiler. Gönüllü olarak kimseden talimat almadan yaptılar üstelik bunu.

Tebrik etmeli bu gençleri. Parti politikalarına ilham olmuşlar desek yanlış söylemiş olmayız inanın. Tam olarak budur aslında.

 

Bu örnek davranışları Manisa'da herkese örnek olmalı.

 

 

Not: Aşağıda videonun 4. dakikadan 8.17 ci dakikaları arasında eğitimle ilgili konuşmasına dikkatinizi çekerim.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ABD, GEZİSİ, ÖNCESİ, AÇIKLADI,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı