Haber Detayı
12 Haziran 2021 - Cumartesi 21:22
 
KIRKAĞAÇ BELEDİYESİ BASIN AÇIKLAMASI
Karalama ve hoş olmayan ithamlar sebebiyle protokol, 11 Haziran 2021 tarihi bugün itibariyle askıya alınmıştır.
SPOR Haberi


Kırkağaç Belediye Başkanlığı

BASIN AÇIKLAMASI

Acar İdman Spor Kulübü ile ortak projeler yaparak sporcu yetiştirme, çeşitli kurslar açarak gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla 2 Ekim 2012 tarihinde protokol imzalanmıştır. Şu ana kadar yapılan protokole göre spor kulübüne her türlü maddi destek ile stadyum, spor salonu, fitness salonu ve halı saha gibi birçok yardımda bulunulmuştur.

Ancak son günlerde kulüp yöneticileri tarafından sosyal medyada Belediyemizi hedef alan açıklamalar ve kamuoyunda infial yaratmaya sebep olan, karalama ve hoş olmayan ithamlar sebebiyle protokol, 11 Haziran 2021 tarihi bugün itibariyle askıya alınmıştır.

 

Bu bağlamda Spor Salonu, Fitness Salonu, Halı Saha ve Stadyum belediyemiz tarafından hizmet verecek ve ilçemizde faaliyetine devam edilen tüm kurslar artık Kırkağaç Belediyesi bünyesinde sürdürülecektir. 

Bu yaşanan tatsız durumdan kurs öğrencilerimizin kesinlikle etkilenmeyeceğini kamuoyuna bildirerek, Spor Kulübü tarafından ücretli olarak devam eden tüm kurslar, öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve spora katılımın daha çok arttırılması için Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak yapılacaktır. 

Tekvando, futbol, voleybol, jimnastik, okçuluk, basketbol, saz, gitar, pilates, POMEM, Akademi ve spor liselerine giriş, Badminton kurslarımıza sevgili öğrencilerimizi bekliyoruz.

Kırkağaç Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz desteğin üzerine gölge düşürme çabası içinde olanlara izin vermeyerek katkılarımızı ilçemiz ve gençlerimiz adına tüm branşlarda sürdürmeye devam edeceğiz.

 

****   ****

İKİ YANLIŞTAN BİR DOĞRU ÇIKMAZ

Sosyal medya paylaşımlarından takip ettiğimiz kadarı ile Acar İdman Başkanı yaşının üstünde bir ağırlığın altına elini sokmuş. Anlatılanlardan da görülen o ki iyi işler yapmış. Ancak sosyal medya paylaşımlarında kullandığı dil icabet ettiği konuma yakışmamış. Bunu kendisi de kabul ediyor. Bundan da şu çıkıyor, “delikanlı” lığın heyecanını kontrol etmek o, yaşlarda kuşkusuz zordur. Bunun kontrol edebilmesi, tecrübe ve yaşanmışlıkla mümkün. Toplumumuzun töresinde derki; ‘Küçükler tez kanlı oluşlarından hata yapabilirler, büyüklerde bunu affedecek zemini yaratıp, onları affederek geleceğin büyüklerini doğru yetiştirirler.’ Bu olayda görülen de o ki küçük olan kullandığı dille hata yapmış. Şimdi büyük olana düşen görev; ortaya çıkan durumu affedilecek bir zemine çekerek konuyu kurumların zarar görmeyeceği bir yere taşımaktır. Olur mu, olmaz mı bilinmez, ama dileğimiz; bu konu tatlıya bağlanıp Kırkağaç’ın bir değeri olan ACAR İDMAN SPOR KULÜBÜ nün marka değerini hak ettiği yerde tutmak olmalı.

Rahmi Topuz büyüklerini dinlemeli, Sayın Başkan Gedüz’de da büyük olduğunu göstermeli.

Kırkağaç kayıp etmemeli.

Acar İdman hepimizin ortak heyecanının sönmeyen meşalesidir.

Başkan bu yanlışı düzeltip küçük kardeşini bağrına basmalı.

-----------------------------------------------------------------------------------------

KAMU SPOTU UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

 

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: KIRKAĞAÇ, BELEDİYESİ, BASIN, , AÇIKLAMASI,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1