Haber Detayı
29 Aralık 2023 - Cuma 22:38
 
ATATÜRK BİRLEŞTİRİCİMİZDİR
Arap sevicilerin son nefesleri olsun bu çirkin Suud oyunu.
SPOR Haberi


Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizde oynanması gereken ve her platformda itirazların dile getirildiği süper kupa karşılaşması bugün Suudi Arabistan’ın başkentin de oynanamadı. 

 

Ülkemizin köklü kulüplerinden Fenerbahçe ve Galatasaray’ın karşılaşacağı maç öncesinde Suudi yöneticilerin Atatürk tişörtleri ile ısınmaya çıkmak isteyen futbolculara izin vermemesi,  Atatürk’ün sözlerini içeren pankartlar ile maça çıkılmasının engellenmesi ve İstiklal Marşımızın okunmasının kabul edilir olmadığı gibi milli onurumuzla alay edilmesi demekti. Ve ülkemizin güzide kulüplerinden olan ezeli rekabetin mihenk taşları Galatasaray ve Fenerbahçe bu çirkin derebeylik tavra kendilerine yakışan onurlu bir tavır alarak sahaya çıkmadan malzemecisinden oyuncusuna ülkeye geri dönerek katil derebeylerine boyun eğmediler.

 

Bu kararı alanları kınıyoruz.

 

Türk Milletinin kırmızı çizgisi olan Mustafa Kemal Atatürk’ün, bu milletin genlerine işlendiğinin bir kere daha tescillenmesidir bu olay.
Derebeyleri onurlu bir millet olmanın ne demek olduğunu bir kez daha gördüler. Hem derebeyleri, hem emperyalistler ve hem de onların ülkemizde ki işbirlikçileri O’nun nasıl bir güç olduğunu gördüler.


Bu organizasyonu kurgulayanlar çöpe süpürüldüler.
O, binlerce yıl yaşayacak bir güç olmasını insan iradesinden değil, yaşamın gereğinden aldığını bir kere daha gösterdi. Paçavraların insanlığın sofrasında yeri yoktur. O sofra emekle, inançla ve yaşamın gereğinden beslenenlerle donanır. O sofrada parayla saltanat sürenlerin, insan emeğini sömürenlerin, dolar kölesi olanların yeri yoktur.


O sofra insanlık sofrasıdır. O sofraya oturmak için ulusunun kurtuluşun da imzan olması gerekir. O sofra da oturmak için insanlığa hizmet etmen gerekir.
İşte Mustafa Kemal Atatürk o sofranın sahibidir.

 

O Mustafa Kemal Atatürk'tür. Onurumuz ve rehberimizdir.


Kulüplerimizin tümü milletimizin sesine kulak verip bu çirkin ve pis oyunu bozmuştur.

 

Samsun stadyumu ışıklarını yakmış iki güzide kulübümüzü bekliyor.

 

Futbol artık bölen değil birleştiren oldu Mustafa Kemal Atatürk sayesinde.

 

Tek adam hükümetimiz federasyonu istifaya davet etmiş.


İyi etmiş de yeter mi?


Bir müzik notası da mı yok sayın hükümetimizin?

 

Fenerbahçe ve Galatasaray nezdinde bu olayı protesto eden bütün kulüplerimizi kutluyorum.

 

Serhat Kayın
Kırkağaç Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: ATATÜRK, BİRLEŞTİRİCİMİZDİR,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1