Haber Detayı
01 Eylül 2024 - Pazar 14:15
 
ZAFERİ KAZANANLAR KUTLADI
Kırkağaç Milli Bayram bilinciyle 30 Ağustos Zafer Bayramını 2000 e yakın bir katılımla bayrak ve meşale seli oldu aktı Kırkağaç caddelerinden.
GÜNDEM Haberi


Kırkağaç Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları ve Kırkağaç Belediyesi katkılarıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları gece “FENER ALAYI” ile taçlandırıldı.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ilçemizde Belediye Başkanımız Üstün DÖNMEZ’in katkı ve desteğiyle coşkulu bir şölene dönüşen Fener Alayı korteji Menderes Caddesini boydan boya kaplamış ve taşmıştır.

Bu kalabalık katılımın sayısını tam olarak vermemiz zor ancak tahmini kitle ölçme metoduyla anlatacak olursak Menderes Caddesi (Karaosmanoğlu Cami-Saat Kulesi Meydanı arası 100 metre) 5 metre x 100 metre = 500 m² eder. m² ye 4 insan sığsa 2000 sayısı çıkar ortaya.

Demek ki tahminen o gece 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı şölene kesin olmamakla beraber 2000 kişi katıldı. Erkek-kadın-genç ve çocuklar BELEDİYE ve KIRKAGACTV.COM un dağıttığı bayraklarla, Belediye Başkanı Üstün DÖNMEZ’in hazırlattığı meşalelerle yürüdüler.

 

Resmi davetin olmadığı geceye sadece Belediye Başkanı Üstün DÖNMEZ eşiyle beraber sade halktan biri olarak katıldı.

Kırkağaç için gurur verici bir gece oldu.

Sadece davet edilerek sağlanan bu sayı eminim ilerisi için umut dolu bir olaydır. Her seferinde katlanarak çoğalacaktır.

 

AKP iktidarlarının en hayırlı işlerinden biridir Milli Bayramlarımızın halkımız tarafından kutlanmasının önünü açması. Kendilerince gerekçesi ne olursa olsun, ister andımız da olduğu gibi kaldırmak unutturmak olsun, ister devlet kurumlarından T.C. ibaresini kaldırtmak gibi. Her ne olursa olsun sonuç halk kendi bayramlarına sahip çıkarak dosta güven düşmana korku salmayı hayata geçirmiştir.

 

Bu zaferler bizim.

Zaferi kazananlar kutlar.

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: ZAFERİ, KAZANANLAR, KUTLADI,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı