Haber Detayı
11 Ocak 2024 - Perşembe 14:11
 
Yeniden Refah'tan Kadın Açılımı
Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.
SİYASET Haberi


Yeniden Refah Partisi il ve ilçe belediye başkan adaylarını Ankara'da gerçekleştirilen tanıtım toplantısıyla duyurdu. düzenlenen tanıtım toplantısında Yeniden Refah Partisi Manisa'da Hatice Nur Germir dedi Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin 5'ınci yılında 81 il teşkilatı, 900'den fazla ilçe teşkilatı, 331 bin resmi üyesi ve 14 Mayıs seçimlerinde kazanılan 5 milletvekiliyle hızla büyüdüğüne dikkati çekti. Erbakan, “Yaklaşmakta olan 31 Mart Yerel Seçimlerine daha da yüksek bir tempoyla hazırlanmaya devam edeceğiz ve bu seçimlere 400 binin üzerinde üyeyle gireceğiz” ifadelerine yer verdi.

“31 Mart yerel Seçimlerinden yüzde 20'in üzerinde oyla çıkacağız”

Seçimlerin yaklaşmasıyla beraber oy oranları için anket yapıldığını da belirten Erbakan, “ Bu anketlerde Yeniden Refah Partimize de yüzde 6'lık bir oran veriliyor. 14 Mayıs seçimlerinde ise yüzde 1'in altında oy veriyorlardı. Fakat Yeniden Refah Partimiz yüzde 3'e yakın bir oy aldı. Yani anketlerde gösterilenlerin 3 misli kadar oy aldı. Mart ayında da aynısı olacak ve 31 Mart yerel Seçimlerinde yüzde 20'in üzerinde oyla çıkacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Hatice Nur Germir; kimdir.

Hatice Nur Germir, 1966 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir.

İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Para Banka Anabilim Dalı bölümü mezunu olan Doç. Dr. Hatice Nur Germir, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Doç. Dr. Germir, akademik kariyerini Celal Bayar Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak sürdürmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Yeniden, Refah'tan, Kadın, Açılımı,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1