Haber Detayı
25 Mart 2024 - Pazartesi 18:14
 
YAĞMUR YAĞAR KEL GÖRÜNÜR
Yerel seçimler için son 5 güne girdik. Son kez yağmur uyardı bu sefer. 3 dönem 15 yıl Ak Parti'ye verilen belediyenin Kırkağaç için yaptıkları ortada.
GÜNDEM Haberi


Seçime son 5gün kaldı, Sayılı günlerdeyiz..

 

Meydanlarda bol vaadler ve böbürlenmeler havada uçuyor.

 

"Gerçek Belediyecilik" sloganıyla yola çıkan Ak Parti, Kırkağaç'ta son yağan yağmurla acı gerçekle yüzleşti. Şehrin yetersiz olan mazgallarıda tıkanmış. Gerçek bu.

 

Belediyecilik de gerçek ortada; yağmur suları bir az daha yağsa caddelerden sel akacak. Yıllardır ihmal edilen alt yapı çalışmaları her yerel seçim öncesi yapıldığı gibi alt yapısız toprak üzerine asfalt dökmekle geçiştirilir. Sağlam kaldırımlar sökülüp birilerine ihale edilir ve o ihalenin yüksek olan bedelinden dernek ve vakıflara bağış adı altında para aktarılır.

Böylece "Gerçek Belediyecilik" çakılır.

 

Ekonomiyi sanki başkaları yönetiyormuş algısı üzerinden seçmenin çaresizliğiyle adeta alay edilir. Mazot 45 tl ye yaklaştı, kıyma 550 tl. Önümüzde ki 1 yılda fiyatlar makul seviyelere çekilecekmiş. 

 

Millet bunu yermi bilinmez ama dün gece Karakurt şovu bir şeyler artık eskisi gibi olmayacak diyor.

 

Yağmur yağar insanımız neyler; işte bir kaç kare

 

 

 

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: YAĞMUR, YAĞAR, KEL, GÖRÜNÜR,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1