Haber Detayı
01 Nisan 2024 - Pazartesi 14:47
 
ÜSTÜN BELEDİYECİLİK MAZBATASIZ BELEDİYEYİ ALDI
Son 30 yılda bir ilk yaşanıyor. Olmaz denileni olur yapan CHP Kırkağaç Belediyesini artık resmen aldı.
SİYASET Haberi


Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez, seçimlerin ardından mazbatasını alarak görevine resmen başladı. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Kırkağaç halkının teveccühü ile belediye başkanlığına seçilen Dönmez, seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından büyük bir kalabalık eşliğinde mazbatasını alarak görevine başladı.

 

Üstün Dönmez'in belediye başkanlığı döneminde Kırkağaç'ta altyapı çalışmalarından sosyal projelere, kültürel etkinliklerden çevre düzenlemelerine kadar birçok alanda önemli adımlar atılması beklenmektedir. Dönmez'in liderliğinde ilçenin daha modern ve yaşanabilir bir yapıya kavuşması için çaba gösterilecek ve Kırkağaç halkının refahı için çalışmalar yürütülecektir.

 

Üstün Dönmez'in Kırkağaç Belediye Başkanı olarak mazbatasını alması, ilçenin geleceği için umut verici bir adım olarak değerlendirilmektedir. Kırkağaçlılar, yeni belediye başkanlarıyla birlikte daha güzel bir geleceğe adım atmaya hazır görünüyorlar.

 

İlçenin gelişimine katkı sağlamak ve halkın refahını artırmak için çalışmalarına başlayan Üstün Dönmez, Kırkağaç'ı daha da ileriye taşıyacak projeleri hayata geçirmek için kararlılıkla çalışmaya devam edecektir. Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez, mazbatasını alarak ilçenin geleceği için önemli bir adım atmıştır.

 

 

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: ÜSTÜN, BELEDİYECİLİK, MAZBATASIZ, BELEDİYEYİ, ALDI,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1