Haber Detayı
28 Ekim 2023 - Cumartesi 21:37
 
TÜM DÜNYA İNSANLARI KUTLASIN
Atatürk'ün söylediği çizgiden saptık, içimizde ihanet edenler oldu, yolunu şaşanlar oldu.
GÜNDEM Haberi


İnsanlar 60 yıl yaşar ya da 70 yıl, bunların yanında bazen daha erken bazen daha geç ölenler olur. Ancak bir insanın yüz yıl yaşaması düşük bir olasılıktır.


Asırlardır, türkler esarete düşman bağımsızlığa aşık olarak yaşadı. Biz anadolu türkleri son verdiğimiz bağımsızlık savaşını kazanalı 100.yıl oldu. Artık Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği cumhuriyet, her kaldırım taşında emek olan bu vatan 100 yaşında...


Atatürk'ün söylediği çizgiden saptık, içimizde ihanet edenler oldu, yolunu şaşanlar oldu. Kimi zaman iktidar sahipleri gaflete düştü. - 100. Yıl önce Atatürk bunu söyledi- Ancak tüm ihanet ve bozgunlara rağmen Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında ne mutlu ki biz ne kadar sönük de geçse buna şahit olduk. Ne mutlu ki bize bir devrimin asırına şahit olduk.


Hayatımda kendime ideoloji edindiğim şey tüm Mustafa Kemal Atatürk dediğimde aklımdan çıkmayan cümledir. "Umutsuz durumlar yoktur. Umutsuz insan vardır. Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim."


Seni özleyen milyonlarca evladın, milyonlarca yoldaşın var. Gözlerinin mavisi Cumhuriyetimizin üzerinden hiç eksik düşmesin. Bu vatan sana her zaman minnettar, biz umudumuzu hiçbir zaman kaybetmedik. Umudumuzu kaybettiğimizde sen geldin bize umut oldun...


Cumhuriyetimizin 100. Yılı tüm Türklere kutlu olsun. Dünya da umut ve ümit olduğumuz tüm milletlere ışık olsun bayrak olsun.


NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: TÜM, DÜNYA, İNSANLARI, KUTLASIN,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1