Haber Detayı
15 Temmuz 2024 - Pazartesi 23:24
 
Tekeli Işıklarda Başlayan Yangın Durdurulamıyor
Manisa Büyükşehir İtfaiyesi Soma’da Orman Yangınına Müdahale Ediyor Manisa’nın Soma ilçesine bağlı Tekeliışıklar Mahallesi’ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangının söndürülmesi için Orman Bölge Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile komşu il ve ilçelerin itfaiye ekipleri yoğun çalışma yürütüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, yangının yerleşim yerlerine ulaşmasını önlemek için yoğun gayret sarf ettiği belirtildi.
GÜNDEM Haberi


 

Manisa’nın Soma ilçesine bağlı Tekeliışıklar Mahallesi ile Deniş Mahallesi sınırlarındaki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Şiddetli rüzgar nedeniyle büyüyen yangında, tedbir amacıyla Tekeliışıklar Mahallesi’nin boşaltıldığı belirtilirken, yangının kontrol altına alınması için Orman Bölge Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile komşu il ve ilçelerin itfaiye ekipleri yoğun çalışma yürütüyor. 

 

Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, Soma Belediye Başkanı Sercan Okur ve Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez de bölgeye gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal evlerin tahliyesi ve yangının yerleşim yerlerine ulaşmaması için 20 araçla müdahalede bulunduklarını belirtti. İnal, ekiplerin çevre il ve ilçelerden takviye amaçlı gelen itfaiye ekipleriyle koordineli olarak söndürme çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Öte yandan yangına, İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne ait 1 uçak, 2 helikopter, 10 arazöz, 5 su ikmal aracı ve 2 dozer de müdahale ediyor.

 

 

 

 
Kaynak: Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: Tekeli, Işıklarda, Başlayan, Yangın, Durdurulamıyor,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı