Haber Detayı
13 Şubat 2024 - Salı 10:54
 
SU FATURALARINA İSYAN
CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’e su faturasını göstererek, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün su politikasını eleştiren bir vatandaş, “Bu suya sürekli zam yapan kör şeytandan bulsun. Geçen ay 954 lira, bu ay 1.385 lira. Allah ıslah etsin.” sözleriyle sitem etti.
SİYASET Haberi


FERDİ ZEYREK, VATANDAŞIN YÜKSEK SU FATURASI İSYANINI DİNLEDİ; 'BU SUYA SÜREKLİ ZAM YAPAN KÖR ŞEYTANDAN BULSUN'

Zorlu ekonomik koşulların bel büktüğü şu dönemde Manisalıların bir de yüksek su faturası çilesi artarak devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Soma ilçesine giderek vatandaşları ve pazarcı esnaflarını ziyaret eden, sorun ve taleplerini dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, yine bir ‘yüksek su faturası sitemi’ne kulak verdi. 

 

“YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ BİZE?” 
Bir pazarcı esnafı, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün su politikasına veryansın ederken, cebinden telefonunu çıkararak, 40 metrekare olduğunu söylediği dükkanın su faturalarını Ferdi Zeyrek’e gösterdi. Pazarcı esnafı; “Bu suya sürekli zam yapan kör şeytandan bulsun. Geçen ay 954 lira, bu ay 1.385 lira. Allah ıslah etsin. Yazık günah değil mi bize?” sözleriyle sitem etti. 


“CENGİZ ERGÜN İNSANLARI KANDIRIYOR, BİZ DE ONA 1 NİSAN ŞAKASI YAPACAĞIZ”
Bu sitemlerin üzerine söze giren CHP’li Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, su faturaları nedeniyle yoğun eleştiri ve tepki alan Cengiz Ergün’ün, halkın tepkisini dindirebilmek için, Manisa’da suyun çok uygun fiyattan verildiğine dair haberler yaptırdığını ve halkı kandırdığını belirtti. Ferdi Zeyrek; “Bugün açıklama yapmışlar. 30 tane büyükşehiri koymuşlar, en ucuzu Manisa’ymış, öyle diyorlar. Şimdi ne yapıyorlar biliyor musun? Diğer belediyeler yılda bir kez zam yapıyor, Manisa Büyükşehir Belediyesi enflasyon oranında her ay zam yapıyor. Böyle açıklamalar yapmış, insanları kandırıyor. Katı atık bedelini yansıtmamış ama diğer belediyelerde yansıtmış. Sonra “Bakın bizim suyumuz ucuz” diyor, insanları kandırıyor. Ama biz de 1 Nisan’da çok güzel bir şaka yapacağız ona.”diye konuştu. 


ZEYREK’İN SU SÖZÜ; İLK 2 TON 1 TL
Öte yandan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, yaklaşık 50 gün sonra gerçekleşecek olan yerel seçimleri kazanmaları durumunda, suyun ilk iki tonunu sadece 1 TL yapacaklarını açıklamıştı.

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: SU, FATURALARINA, İSYAN,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1