Haber Detayı
29 Mayıs 2024 - Çarşamba 00:12
 
Skandal: Eşek Eti Yedirmişler
Kırkağaç at ve eşek eti skandalı ile sarsıldı. Akhisar'dan ilçemize et tedariki sağlayan bir kurumum at ve eşek eti kestiğinin tespit edilmesi üzerine ekipler harekete geçti. Tedarikçinin Kırkağaç esnafına da et sattığı belirlendi.
GÜNDEM Haberi


Olay akşam saatlerinde patlak verdi. At eti diye duyulmasına rağmen içerikte eşek eti olduğu bilgisi de geldi. Yetkililerden gelen bilgiye göre ilçemizde bazı restoran ve kasap dükkanlarının 29 Mayıs tarihi itibariyle mühürleneceği öğrenildi.

 

Evren Şaki'nin haberine göre Akhisarlı bir et tedarikçisi kendisi gibi Akhisarlı olan ilçemiz kasaplarından birine gece geç saatlerde et ulaştırmaktaydı. Aynı tedarikçi ilçemizde rağbet gören restoranlara da et tedarik etmekteydi. Hepimizi şaşkınlığa uğratan nu skandal neticesinde mühürlenecek restoranların olduğu ve numune sonucu alınan başka esnaflarımızın da olduğu bilgisi alındı.

 

Konu savcılığa intikal etti. 

 

Ayrıntılar gelecek.

Kaynak: Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: Skandal:, Eşek, Eti, Yedirmişler,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı