Haber Detayı
22 Temmuz 2024 - Pazartesi 14:51
 
Şırnak'ta Feci Kaza: Manisalı Mühendis hayatını kaybetti!
Şırnak Gabar Dağı'ndaki petrol arama sahasında gerçekleşen bir kazada, sondaj kulesinin çökmesi sonucu üç kişi enkaz altında kaldı. İki kişi yaralı olarak kurtarılırken, mühendis Mehmet İrfan Güler'in hayatını kaybettiği belirlendi. Enkazdan çıkarılan mühendis Mehmet İrfan Güler'in Manisalı olduğu öğrenildi.
Haberi


Şırnak'ta sabah saatlerinde Gabar Dağı'ndaki 27 No'lu Şehit Aybüke Yalçın Petrol sahasında, TPAO'ya ait sondaj kulesi beton zeminin çökmesi sonucu devrildi.

Kazada, enkaz altında iki işçi ve bir mühendis olmak üzere üç kişi kaldı.

MANİSALI MÜHENDİS HAYATINI KAYBETTİ

Sondaj kulesinin devrilmesi sonucu enkaz altında kalan üç kişiden ikisi yaralı olarak kurtarılırken, mühendis Mehmet İrfan Güler'in cansız bedenine ulaşıldı.

Hayatını kaybeden mühendisin ailesinin Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde yaşadığı öğrenildi.

Gölmarmara Belediyesi, kazanın ardından başsağlığı mesajı yayımladı: "Şırnak Gabar Dağı'ndaki petrol arama sahasında meydana gelen elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Petrol ve Doğalgaz Mühendisi evladımız Mehmet İrfan Güler'in vefat haberiyle derin üzüntü duyduk. Evladımıza Allah'tan rahmet, Güler ailesine başsağlığı ve sabır dileriz. Başımız sağ olsun."

 

 

Kaynak: www.manisahaberleri.com                                                                                                                                                                    

Kaynak: Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: Şırnak'ta, Feci, Kaza:, Manisalı, Mühendis, hayatını, kaybetti!,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı