Haber Detayı
12 Ocak 2024 - Cuma 12:56
 
SEM TV YİNİLENİYOR
İlçemizde uzun zamandır KırkağaçTVcom internet haber sitesi olarak yayın yapan ve kısa bir süre önce Yazı İşleri Müdürü olarak Nuray Artış tarafından yönetilmeye başlanan sitemizde yepyeni bir program "Gündem Yorum" site yöneticimiz Nuray Artış moderatörlüğünde ve deneyimli Gazeteci Onur Olgaç’ın editörlüğünde her Salı ve Cuma günleri gündeme özel konu ve konukları ile izleyicisi ile buluşacak.
KIRKAĞAÇ TV CANLI Haberi


Kırkağaç'ın Haber Programı Bugün İtibariyle Sizlerle

Nuray Artış Kırkağaç TV internet haber sitesinde Gündem Yorum programı ile izleyiciler ile buluşuyor.

İlçemizde uzun zamandır KırkağaçTVcom internet haber sitesi olarak yayın yapan ve kısa bir süre önce Yazı İşleri Müdürü olarak Nuray Artış tarafından yönetilmeye başlanan sitemizde yepyeni bir program Gündem Yorum site yöneticimiz Nuray Artış moderatörlüğünde ve deneyimli Gazeteci Onur Olgaç’ın  editörlüğünde her Salı ve Cuma günleri gündeme özel konu ve konukları ile izleyicisi ile buluşacak.

Youtube kanalı üzerinden tüm sosyal mecralarda erişime açık olan Gündem Yorum programı Facebook ve instagram gibi diğer platformlardan da izleyicilerin beğenisine sunulacak. 

Kırkağaç Tv ve program hakkında düşüncelerini ifade eden Artış "sadece yönetenlerin değil, halkın, sadece temsilcilerin değil, üyelerin kısacası herkesin ve her şeyin yer bulacağı dijital bir platform olan Gündem Yorum programını planladık. İlk hedefimiz mesleki ilke ve değerlerden ödün vermeden öncelikle Kırkağaç'ı bilgilendirmek ve uzun yıllardır var olan bir boşluğu doldurmak Kırkağaç'ın televizyonu ve programı olmak" dedi.

Bugün ilk yayınını izleyeceğiniz Gündem Yorum'u kaçırmamak ve Kırkağaç TV'deki içeriklere anında haberdar olmak için kanalımıza abıne olmayı unutmayın.

YouTube Kanal Linki: https://www.youtube.com/channel/UCwDEJfaFcNaLzY2LN2F9tsA

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: SEM, TV, YİNİLENİYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Diğer Haberler
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1