Haber Detayı
15 Ağustos 2022 - Pazartesi 15:18
 
PRESTİJ CADDESİNİ SEL ALDI
Bazı dostlar şimdi nereye bakıyorlar acaba? Gök delindi kafaları yukarı çevrilmez. Yer dersen sel gidiyor.
GÜNDEM Haberi


Bu ilçe hep mi bunlara mahküm olacak ?

Neyle avutuluyoruz biz ?

Koca Manisa Belediyesi milletin malını ne sanıyor ?

Bir yol yapamıyorsun bari adını prestij koyma kardeşim. Bumu prestijiniz sizin?

 

Bir yol yapıyorsun, milletin milyonlarca parasını gömüyorsun oraya, peki hiç mi yağmur yağacağını hesaplamıyorsun ? Burada daha önce yazılanları yazmayacağım. İçme su borularımız asbestli zehir saçıyor. Bunu yazmıyorum.Alt yapımız çok güçlü deniyordu ne oldu alt yapıya ?  Logarlar mı tıkalı diyeceksiniz ? Metroloji diye bir şey var. Olacakları %90 önceden haber veriyor. Uyuyormusunuz ?

 

Bu prestij için ne kadar para gömüldü haberi olan var mı ? Geçtik miktarından bari bir işe yarasa ya. Büyükşehir bir açıklama yapar mı diye düşünmüyorum. Çünkü "saldım çayıra mevlam kayıra" durumundayız. İlçe Belediyemiz hiç değilse bir özür diler mi diyede düşünmüyorum. Çünkü aralarında bir koordinasyon yok. Olmadığını daha dün gördük. Biri "Hangi sanatçıyı görmek istersiniz?" diye millete açık bir duyuru yapıyor. Bir bakıyorsunuz aynı güne bir diğeri başka bir etkinlik kararı almış.

 

Hangisini yazayım.

Prestij Caddesini sel basmış. Aşağı kavuna giden yolu bir düşünün siz. Milletin malı sahiden deniz olmuş caddelerden akıyor. Yiyenler şimdi nereye bakıyor ? 

Onlar nere bakarsalar baksınlar biz bunları yazacağız. Milleti kimlerin, nasıl yönettiğini göstereceğiz böyle. Bu ilçeyi bu kenti yönetmeyi hak ediyormusunuz soracağız halkımıza. arka mahalle sokaklarını düşünmek istemiyorum. Allah yardımcıları olsun. 

 

Ha birde siyasi parti ilçe başkanı bir arkadaşımız var. Onuda yazayım bari. Tarım Kredi Kooparetiflerinin önümüzde ki günlerde yapacağı satışlardan söz ediyor. Ve yayınladığı mesajda "aman çok çok almayın" diyor. Bu arkadaşımızın saflığını ve iyi niyetini biliyorum ama bu kadar saflıkla millete duyuru yapma bari Başkan. Sen millette alım gücünden haberin var mı? Yani 5 kilo çiçek yağı alacak durumda mı ki ona daha çok almayın diyorsun Başkan? Karpuzu dilimle alanları görmüyormusun Allah aşkına? Aslında bu ayrı bir yazı konusu başlı başına ama işte dedim ya bu ilçede kimler yönetici olmaya talip amacım onu göstermek.

Neyse Prestijiniz sular altında kaldı. Milletin paraları nasıl çarçur edildi bir kere daha gördük. 

Geçmiş olsun Kırkağaç.

 

 

 

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: PRESTİJ, CADDESİNİ, SEL, ALDI,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1