Haber Detayı
15 Ağustos 2024 - Perşembe 13:33
 
ÖZGÜR ÖZEL DÜĞMEYE BASTI
Özgür Özel’den partililere ‘Hazır olun’ talimatı! Nihayet ülkenin bir erken seçimi zorladığını gören muhalefetimiz var.
SİYASET Haberi


CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, il başkanları toplantısında parti örgütü yöneticilerine “Her an seçime hazır olun” talimatı verdiği öğrenildi.

31 Mart yerel seçimlerinden birinci parti olarak çıkan CHP’nin lideri Özel, sık sık “Geçim yoksa seçim var” söylemiyle erken seçim çağrısında bulunuyor ve anketlerde birinci parti olduklarını vurguluyor.

 

EYLÜL HAREKETLİLİK BAŞLAYACAK

Gazeteci Mehtap Gökdemir’in haberine göre, Özel’in il başkanları toplantısında parti örgütü yöneticilerine “Her an seçime hazır olun” talimatı verdiği belirtildi. Toplantıda il başkanlarına, Eylül ayından sonra “daha aktif bir dönem” yaşanacağı ve bu konuda hazırlık yapmaları gerektiği aktarıldı.

 

“YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ”

Özel’in talimatı doğrultusunda sahaya inen örgütler, “yarın seçim olacakmış” gibi çalışmalara başladı. İl başkanları, ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek, “Sahadayız. Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Her şeye hazırız” değerlendirmesinde bulundu.

 

2025 SONBAHARI YA DA 2026 İLKBAHARI SEÇİM VAR

CHP’li kurmaylar ise seçimin zamanında yapılmayacağını, sandığın 2028’den önce gündeme geleceğini düşündüklerini belirterek, “2025 sonbaharı ya da en geç 2026’nın ilkbaharında seçim olacağını” savunuyor.

Kaynak: (YÇ) - Yeniçağ Editör: M.Güneş
 
Etiketler: ÖZGÜR, ÖZEL, DÜĞMEYE, BASTI,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı