Haber Detayı
26 Ocak 2024 - Cuma 23:29
 
NE DEDİYSEK O KOMŞU ADAY
Yerel seçim aday adayları belirmeye başladığı ilk günlerde İYİ PARTİ de Levent başkanı koymuştuk.
SİYASET Haberi


Levent KOMŞU'yu "Kırkağaç kazansa kepçesi kim olur" (ilgili yazıyı okuyabilirsiniz) başlığıyla yazısına konu eden Muammer Güneş, Levent Komşu'yu seçeneklerden biri olarak fısıltı ve duyumlarını değerlendirip manşetine koymuştu.

 

Nitekim bu gün İYİ PARTİ ilçe binasında toplanan  Manisa Mv. Şenol Sunat, Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, İl Teşkilat Başkanı Gözde Ayçakın Aytaç, İlçe Başkanı Ümit Saçu ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile düzenlenen toplantıdan “Levent Komşu” resmen Kırkağaç Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

 

 

Kırkağaç TV okurları günler öncesinden Levent KOMŞU'yu okumuşlardı. Böylece öngörülerimiz ve duyumlarımız doğrulandıkça bizde Kırkağaç'ı gerçek haberlerle aydınlattığımız için ayrı bir gazetecilik keyfi yaşadık böylece.

 

Kırkağaç'a hayırlı olsun. Muhalefet iktidardan hızlı çıktı bakalım erken kalkan mı yol alacak yoksa sıkı pazarlıkların sonucunda verilen kararlar mı?

31 Mart sabahı her şey aydınlanacak.

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: NE, DEDİYSEK, O, KOMŞU, ADAY,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1