Haber Detayı
17 Ekim 2024 - Perşembe 11:39
 
MİLLİ MERKEZ HAREKETİ ÇAĞRI YAPTI
sağ/sol demeden Atatürk’te Birleştik şiarıyla bir araya gelen, partiler üstü Milli Merkez hareketi...
SİYASET Haberi


Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk'un başkanlığını yürüttüğü Milli Merkez Hareketi'nin Ankara Temsilcisi ve eski Bakan Ufuk Söylemez, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e 29 Ekim çağrısı yaptı.

"ATATÜRK'TE BİRLEŞTİK ŞİARIYLA"

Söylemez, "29 Ekim için yapmış olduğunuz, Cumhuriyet Bayramı resepsiyonun Çankaya Köşkünde yapılması çağrınız için sizi kutlarız. Gayet yerinde ve doğru bir çağrıda bulundunuz. Ancak, Türkiye İttifakı çağrısı yapan muhalefet önderi olarak, milletimizi başta Anıtkabir olmak üzere ülkemizin her yerinde meydanlarda büyük katılımla ve coşkulu bir şekilde Cumhuriyet Bayramımızı kutlamaya davet ve liderlik etmenizi de sizden beklemekteyiz. Ulus devlet ve üniter yapımızı hedef alan, Anayasamızın değişmez maddeleri ile uğraşan, Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine hasım olan Emperyalizm ve içerdeki işbirlikçisi bölücü ve gerici parti ve kesimlere karşı, demokratik bir kuvayı/milliye ruhuyla Milletimizi hukuk ve meşruiyet içinde Cumhuriyet Bayramımızı her zamankinden çok daha güçlü bir şekilde kutlamaya davet ve öncülük etmeniz, Sn. Hüsamettin Cindoruk Başkanlığında, sağ/sol demeden Atatürk’te Birleştik şiarıyla bir araya gelen, partilerüstü Milli Merkez hareketi tarafından zatıalinizden heyecanla beklenmektedir. Bu vesile ile şimdiden Cumhuriyet Bayramımızı kutlar, başarı ve esenlikler dileriz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: (ODATV) - Oda TV Editör: M.Güneş
 
Etiketler: MİLLİ, MERKEZ, HAREKETİ, ÇAĞRI, YAPTI,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı