Haber Detayı
07 Nisan 2024 - Pazar 22:45
 
MENZİLİ YUVASINDA İFŞA ETTİ
Tarikat Cemaat Zır Deli Atmosferi etkisiyle halkın kaynaklarını insafsız ve ahlaksızca sömüren asalaklar sürüsü 2024 Yerel Seçimlerinde halktan okkalı bir tokat yedi. Bunlardan biri de Adıyaman oldu.
SİYASET Haberi


Belediyenin halkın belediyesi olacağını söyleyen Tutdere, “Adıyaman’da hep birlikte çok güzel bir başarıya imza attık. Omuzlarımıza yüklediğiniz sorumluluğun, görevin farkındayız. Nasıl şehrimizi beraber kazandıysak, beraber şehrimizin sesini duyurdu isek yine birlikte şehrimizin yaralarını saracağız. Adıyaman’ımızı belediyecilikte, kültürde, sanatta hak ettiği alana taşıyacağız. Kapılarımız her zaman sizlere açık olacak, belediyemiz halkın belediyesi olacak” ifadelerini kullandı.

“MENZİL’E DEĞİL HALKA AKTARILACAK”
Tutdere Belediye Başkanı seçildikten sonra, “Cemaatlere milletin parasını, belediyenin kaynağını asla kullandırtmayacağım. O tür taleplerle kimse yanıma gelemez. Belediyenin kaynakları Menzil’e değil, halka aktarılacak” açıklamasında bulunmuştu.

 

Bir zamanlar Kırkağaç'ta etkin olan fetöcülük şimdilerde yerini bu menzilci tayfasına bırakmış. Yardım ve din ayaklarıyla insanımızı karanlık dünyalarında sağmal inek gibi sömürme anlayışından başka bir şey olmayan bu zır cahil atmosferi umuyor ve bekliyorum ki "Laik Kırkağaç" sürecinde defolup halkın hafızasından silinirler. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: MENZİLİ, YUVASINDA, İFŞA, ETTİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1