Haber Detayı
08 Ekim 2024 - Salı 16:25
 
Manisanın İlk Kent Lokantası Büyük İlgi İle Açıldı!
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Lokantası, bugün gerçekleştirilen görkemli bir törenle resmen açıldı. Uzun süredir Manisalıların sabırsızlıkla beklediği lokantanın açılışı, kentte büyük bir heyecanla karşılandı ve yoğun ilgi gördü. Açılış töreninde ilk yemek servisini ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek yaptı.
GÜNDEM Haberi


Uygun fiyatlı ve kaliteli yemek seçenekleri sunan Kent Lokantası, her kesimden vatandaşa hitap edecek şekilde tasarlandı. 50 TL'lik yemek fiyatıyla dikkat çeken lokanta, ekonomik bir seçenek sunarak vatandaşların bütçesine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Başkan Zeyrek, ilk yemeği servis ederken, böyle bir sosyal projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını ve lokantanın Manisa halkına hayırlı olmasını diledi.

Törene katılan Manisalılar, projenin kentteki sosyal dayanışmayı güçlendireceğini ve uygun fiyatlı yemek alternatifi sunarak önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirttiler.

 

 

 

 

Kaynak: Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: Manisanın, İlk, Kent, Lokantası, Büyük, İlgi, İle, Açıldı!,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı