Haber Detayı
09 Nisan 2024 - Salı 05:36
 
MANİSA'DA BAYRAM SÜRESİNCE ULAŞIM BEDAVA
CHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ilk Bayramda ulaşımı bedava yaptı.
GÜNDEM Haberi


Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarının 3 günlük Ramazan Bayramı süresince ücretsiz olacağı konusunda yapyığı açıklama şöyle; "

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Belediye iştirakleri bünyesindeki resmi toplu taşıma araçları bayram süresince vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek. Yapılan açıklamada 10-12 Nisan 2024 tarihleri arasındaki üç günlük süre boyunca vatandaşların bu uygulamadan yararlanabileceği belirtildi. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi toplu taşıma araçları (Kırmızı Otobüsler) ile MANULAŞ bünyesindeki elektrikli otobüslerin bayram süresince ücretsiz hizmet vereceği duyuruldu.

Kırkağaç Belediye Başkanlığı na ait resmi sayfa olmadığı için olsa gerek Başkan Üstün Dönmez, kendi sayfasından imzalı Aksu Tesislerinin sabah 09.oo dan gece 00.öö kadar açık olacağını duyurdu. 

 

Altında ki yorumlar teşekkür etmekle beraber fiyatların daha aşağılarda olması gerektiği şeklinde dile getirilmiş.

 

Bakalım Üstün Başkan bu istekleri yerine getirecek mi?

 

Kişi başı 50 Tl. giriş ücreti yazmışlar, Gerçekse demek ki İsmail'de bir hayli pahalı bir miras kalmış. İzmir yamanlarda bulunan krater gölü olan "Karagöl"e giriş ücreti 5 kişilik bir aile en son gidişimizde  araçla giriş 60 tl. İster 5 kişi git, istersen 1 kişi.

 

Aksuy'a yaya gidilmez ki. Bu uygulamanın akıl yoluyla araç başı yapılması için duyuralım.

 

CHP'li Üstün Başkan bunu çözer.

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: MANİSA'DA, BAYRAM, SÜRESİNCE, ULAŞIM, BEDAVA,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1