Haber Detayı
19 Temmuz 2024 - Cuma 15:23
 
Mabem Yeni Kurs Kayıtları Başladı
Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim hizmeti MABEM’lerde, yeni dönem kurs kayıtları ve 7, 8, 10, 11, 12’inci sınıfa giden öğrenciler ile mezun öğrencilerin faydalanabileceği yaz kursu kayıtları devam ederken, kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin bulundukları ilçelerdeki MABEM’lere başvurabilecekleri belirtildi.
GÜNDEM Haberi


Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri’nde (MABEM) yeni dönem kurs kayıtları ve 7, 8, 10, 11, 12’inci sınıfa giden öğrenciler ile mezun öğrencilerin faydalanabileceği yaz kursu kayıtları alınmaya devam ediyor. Bünyesinden birbirinden başarılı öğrenciler çıkaran, öğrencilerin hayal ettikleri liselere ve üniversitelere gitmeleri için çalışma yürüten MABEM’lere, kurs başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerin bulundukları ilçelerdeki MABEM’lere başvurabilecekleri ya da 0236 2314580 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri belirtildi.

Kaynak: Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: Mabem, Yeni, Kurs, Kayıtları, Başladı,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı