Haber Detayı
23 Nisan 2023 - Pazar 21:23
 
M. KEMAL KESKİN'İN MESAJIDIR
Önceki dönem Kaymakamlarımızdan Sn. Mustafa Kemal Keskin 23 Nisan mesajını paylaştı.
GÜNDEM Haberi


Egemenlik  Kayıtsız ve Şartsız Milletindir.
          Mustafa Kemal ATATÜRK 

Bu gün 23 Nisan, Egemenliğin kayıtsız şartsız millete verildiği, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temelinin atıldığı günün, 103.yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. 


  Bu gün Şanlı ATATÜRK ün çocuklara en büyük armağanıdır. Mustafa Kemal Paşa 23 Nisan 1920 de yurdun dört köşesinden gelen Milletvekillerine, Ankara'da,  Türkiye Büyük Millet Meclisinin kapılarını açarken bu günü, Dünya çocuklarının, her yıl aynı coşku ile kutlamalarını istiyordu. Atanın, geleceğin büyüklerine sonsuz sevgisi ve sarsılmaz güveni vardı. 


   Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılıp Milli Egemenlik ilkesinin kabul edilmesiyle, Demokratik, Laik, Sosyal Hukuk Devleti inşa edilerek Milletin bölünmez ve sınırlanmaz iradesi Devlet Yönetiminin temel taşı haline getirilmiştir. Demokratik parlamenter sisteme dayalı olarak kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Dünya ülkelerine de örnek olmuştur. "Özgürlüğün de, Eşitliğin de, Adaletin de dayanağı Ulusal Egemenliktir. Milli irade toplumda en büyük güçtür. Bunu yanına alanların aşamayacağı engel yoktur."


    Türkiye Büyük Millet Meclisinin Birinci  Başkanı Cumhuriyetimizin kurucusu Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ile Vatanımız ve Milletimiz uğuruna hayatını feda eden Kahraman Şehitlerimizi ve Gazilerimizi,  rahmetle, şükranla,  minnetle anıyoruz. 


  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlar, sevgi ile saygılar sunarım.
  
Mustafa Kemal KESKİN
Emekli Mülki İdare Amiri

 

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: M., KEMAL, KESKİN'İN, MESAJIDIR,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1