Haber Detayı
03 Şubat 2024 - Cumartesi 08:42
 
Levent Komşu Adaylık Sonrası İlk Açıklamasını Gündem Yorum'a Verdi
İYİ Parti Adayı Levent Komşu adaylığı sonrası ilk açıklamayı YouTube kanalımızda her Salı ve Cuma yayına giren, Nuray Artış ile Gündem Yorum Programı'na yaptı.
GÜNDEM Haberi


Kırkağaç'ın bir evladı ve 60 yılın üzerinde Kırkağaç'ta çalışan bir esnaf olduğunu aktaran Komşu, İYİ Parti'nin doğal adayı olarak seçildiğini anlattı.

Uzun yıllardır Komşuoğlu Mağazası ile her Kırkağaçlı'ya dokunduğunu ayrıca futbol kulübü başkanlığı yaptığı için tüm ilçeyi mahalleleriyle yakından tanıdığını ifade eden Levent Komşu, "hizmet için adayım" dedi.

AKP'nin adayı İYİP'e Oy Getirir mi?

Levent Komşu'nun aday açıklaması sonrası AKP'nin de adayı Fevzi Ok olarak açıklanmıştı. AKP içinde bu isimden rahatsızlığını dile getirenlerin olması Levent Komşu'ya oy getirir mi sorusuna, ben her partiden oy alacağıma inanıyorum şeklinde yanıt veren Komşu; geçmiş belediye yönetimini eleştirdi.

Röportajın tüm halini YouTube kanalımızdan ve aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Levent, Komşu, Adaylık, Sonrası, İlk, Açıklamasını, Gündem, Yorum'a, Verdi,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1