Haber Detayı
04 Haziran 2024 - Salı 13:09
 
Kırkağaç Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni Renkli Geçti
İlçemizde yer alan Celal Bayar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu 2023-2024 öğretim yılını coşkulu bir mezuniyet töreni ile tamamladı. Belediye Başkanı Üstün Dönmez de törenin katılımcıları arasında yerini aldı.
GÜNDEM Haberi


Celal Bayar Üniversitesi Kırkağaç Meslek Yüksek Okulu mezuniyet törenine ülkemizin dört bir tarafından gelen ailelerin katılımıyla gerçekleşti. Mezuniyet töreninde öğrencilerin kep fırlatma töreni gururları okşadı. Başkan Üstün Dönmez instagram hesabında şu açıklamada bulundu.

"Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kırkağaç Meslek Yüksek Okulu’nun mezuniyet törenine katılarak, kıymetli öğrencilerimizin mutluluklarına ortak olduk.
Küçük yaşlarda ailemizle birlikte başlayan eğitimimizi, üniversite eğitimi ile tamamlıyoruz. Sizler artık işlerinizin ehli eğitimli bireyler olarak yeni hayatınıza ilk adımlarınızı atıyorsunuz. Kariyer süreciniz boyunca yolunuz hep aydınlık olsun, ayağınıza dikenler taşlar değmesin. Başarılar dilerim gençler."

Biz de yeni mezun arkadaşlarımıza başarılı ve huzurlu bir yaşam diliyoruz.

Kaynak: Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: Kırkağaç, Meslek, Yüksek, Okulu, Mezuniyet, Töreni, Renkli, Geçti,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı