Haber Detayı
06 Şubat 2024 - Salı 17:51
 
Kırkağaç Kaçak Göçmenlerin Geçiş Güzergahı
Kırkağaç’ta 44 kaçak Afgan yakalandı. Avrupa'ya geçişte Dikili'ye ulaşmak üzere yola çıktıkları tahmin edilen göçmenlerin araçlarından şişme bot, bot motoru ve bot pompası gibi eşyalar çıktı. Kırkağaç göçmenlerin geçiş güzergahı olarak dikkat çekti.
GÜNDEM Haberi


Manisa İl Jandarma Komutanlığınca, Kırkağaç ilçesinde 04.02.2024 günü KOM Şube Müdürlüğü ve Kırkağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yurtdışına çıkarılmak istenen 44 Afganistan uyruklu şahıs ile 2 Türk Organizatör yakalandı. Olayda kullanılan araçlarda; 2 adet şişme bot, 2 adet bot motoru, 2 adet benzin deposu ve 6 adet bot pompası ile diğer araç içinde bir adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Olayda organizatör olarak yakalanan M.Y. ve M.T.G. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilerek, Afgan uyruklu şahısların sınır dışı işlemlerine başlandı.

Haber: Evren Şaki

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kırkağaç, Kaçak, Göçmenlerin, Geçiş, Güzergahı,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1