Haber Detayı
12 Eylül 2024 - Perşembe 15:29
 
KIRKAĞAÇ'IN EN İYİ KAVUNLARI SEÇİLDİ
Kırkağaç'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı ve 46. Kırkağaç Kavun Festivali kapsamında düzenlenen "En İyi Kavun Yarışması" büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı Zafer Oktay ve Belediye Başkanı Üstün Dönmez’in de katıldığı yarışmada, üreticilerin getirdiği kavunlar jüri tarafından titizlikle değerlendirilerek ödüllendirildi.
GÜNDEM Haberi


 
Kırkağaç Kavunu ve Sarı Dilim kategorilerinde yapılan yarışmada birincilik ödülleri İsmail Taşçı’nın oldu. Her iki kategoride de büyük başarı gösteren Taşçı, en iyi kavun üreticisi seçilirken diğer kategorilerde de ödüller sahiplerini buldu.
Kırkağaç Kavunu Kategorisi:
İsmail Taşçı
Mustafa Öntaşçı
Bülent Somalıoğlu
 
Sarı Dilim Kategorisi:
İsmail Taşçı
İsmail Yaşlı
Ekrem Engür
 
Dereceye giren üreticilere ödülleri takdim edildikten sonra kesilen kavunlar, festival katılımcılarına ikram edildi. Festival, Kırkağaç'ın geleneksel kavunlarının tadına varıldığı keyifli anlara sahne oldu.
 
Kaynak: Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: KIRKAĞAÇ'IN, EN, İYİ, KAVUNLARI, SEÇİLDİ, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı