Haber Detayı
06 Mart 2023 - Pazartesi 22:57
 
KIRKAĞAÇ'IN EN GÜZEL GÖNÜL GÖZÜ
Yüreğiyle görüp, umutlarıyla konuşan, "merhaba"nın en güzel çıkan sesiyle Serhat Kayın Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkan oldu.
GÜNDEM Haberi


Merhaba demenin en güzel tınısıyla insanı ısıtan bir sesi var, gönül gözüyle Kırkağaç'ı aydınlatan Serhat Kayın'lı ADD nin çok değerli çalışmalarını göreceğiz.

 

Serhat Kayın Atatürkçü Düşünce Derneği Başkan seçildi.

 

5 Mart 2023 Pazar günü yapılan Atatürkçü Düşünce Derneği Kırkağaç Şubesi olağan genel kurulunda, yönetim denetim ve disiplin kurulu üyeleri seçildi.

 

Yapılan yönetim kurulu toplantısı sonucunda Başkanlığa Serhat Kayın, Şube Sekreterliğine Süleyman Küçükkobak, Başkan Yardımcılığına Kadriye Öztekin, Saymanlığa Süleyman Kavak ve Katip üyeliğe Onur Olgaç seçildi.

 

Serhat Kayın; "Beni bu onurlu göreve layık gören derneğimizin tüm üyelerine teşekkür eder yönetim denetim ve disiplin kuruluna seçilen değerli arkadaşlarıma görevlerinde başarılar dilerim. Tüm Atatürkçü yürekleri derneğimize üye olmaya davet ediyorum." diyerek görevine başladı.

 

Üyelik başvurumu yapmak için heyecanla planlama yaptım.

 

Tüm dostları davet ediyorum.

 

Serhat Başkan'ın yanında olmak çok değerli olacak.

 

 

M.Güneş

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: KIRKAĞAÇ'IN, EN, GÜZEL, GÖNÜL, GÖZÜ,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1