Haber Detayı
27 Temmuz 2024 - Cumartesi 15:25
 
Kırkağaç Devlet Hastahanesine Yeni Atamalar
AKP Kırkağaç ilçe teşkilatından yapılan açıklamaya göre Kırkağaç Devlet Hastahanesi'ne yeni atamalar yapıldı. Buna göre ilçemiz devlet hastahanesine bir Kulak Burun Boğaz uzman hekimi, bir ebe ve1 No'lu Aile Sağlığı Hekimliğine ilk ve acil yardım teknisyeni atamaları yapıldı. Haberi AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Mustafa Sevgen paylaştı.
GÜNDEM Haberi


İlçemiz Devlet Hastahanesi'nde doktoru olmayan branşlardan biri azaldı. Kulak Burun Boğaz alanında bir uzman hekim ataması dün gerçekleşen kurada yapıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan AKP Kırkağaç İlçe Başkanı şöyle konuştu:

"Aziz vatandaşlarım, Göreve geldiğimizden bu yana ilk önceliğimiz sağlık hizmetlerinin geliştirilmesinden yana oldu. Ekibimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz girişimlerle birçok branşta hastanemizin hizmet vermesini sağladık.
Bugün yepyeni bir müjde ile karşınızdayız. Uzun zamandır vatandaşlarımızın doğrudan hizmet alamadığı Kulak Burun Boğaz branşında bugün itibariyle çekilen kurada operatör doktor ataması gerçekleştirilmiştir. 
Ayrıca hastanemize 1 ebe ve 1 nolu ASHİ'ye 1 adet ilk ve acil yardım teknisyeni atamaları da yapılmıştır.
Atama süreçlerinde bize destek olan İl Sağlık Müdürümüz Dr.Erol Karaca'ya, İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Yasemin Güloğlu'na, Hastane Başkhekimimiz Op.Dr. Mehmet Fatih Yazıcı'ya, Hastane Mali ve İdari İşler Müdürümüz Mustafa Adıyaman 'a teşekkürlerimizi sunarken atamayı sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Prof.Dr. Kemal Memişoğlu'na, Manisa Milletvekillerimize ve Bürokratlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 
Kırkağaç sağlıkta da en iyisine layık olmaya devam edecek YAPARSA AK KADROLAR YAPAR"

 

Kaynak: Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: Kırkağaç, Devlet, Hastahanesine, Yeni, Atamalar, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı