Haber Detayı
30 Ağustos 2024 - Cuma 14:26
 
Kırkağaç Bürokrasisi Bayramı Kutladı, Sıra Halkta!
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri tüm ilçede coşkuyla karşılandı. Bu sabah saatlerinde ilçemiz Kaymakamı Zafer Oktay, Belediye Başkanı Üstün Dönmez ve tüm kamu bürokratları, Garnizon Komutanlığı alay komutanları ve subayları, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile saat kulesi meydanında yapılan çelenk bırakma töreni sonrası şehitlik ziyaretinde bulundular.
Haberi


Kırkağaç’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü etkinlikleri tebriklerin kabulünün ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla devam etti. Kırkağaç Kaymakamlığı ve Kırkağaç Belediyesi’ne ait çelenkler anıta sunuldu. Daha sonra saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okunarak günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

ŞEHİTLİK ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Programın ardından İlçe Kaymakamı Zafer Oktay, Belediye Başkanı Üstün Dönmez ve beraberindeki heyetle şehitlik ziyaretinde bulundular. Şehitlikte okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Kaymakam Oktay, Başkan Dönmez şehitlerimizin mezarlarına çiçek bıraktı.

SIRA HALKTA

Bürokratların ve sivil toplum kuruluşlarının bu sabah başlattığı 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikler akşam 21.00 başlayacak fener alayı etkinliği ile devam edecek. Kırkağaç Belediyesi destekleriyle organize edilen fener alayına yüksek bir katılım bekleniyor..

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kırkağaç, Bürokrasisi, Bayramı, Kutladı,, Sıra, Halkta!, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı