Haber Detayı
03 Nisan 2024 - Çarşamba 16:15
 
Kırkağaç Belediye Başkanı Dönmez Mazbatasına Aldı
Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez'in mazbatasını alması, ilçe sakinleri arasında umut ve heyecan yaratmış durumda.
GÜNDEM Haberi


Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez Mazbatasını Aldı

 

Kırkağaç ilçesinde yapılan yerel seçimler sonucunda Belediye Başkanı olarak seçilen Üstün Dönmez, mazbatasını aldı. Seçim sürecinde halkın büyük destek verdiği Dönmez, aldığı mazbatayla birlikte göreve resmen başlamış oldu.

 

Üstün Dönmez, seçim kampanyası sürecinde ilçenin sorunlarına ve ihtiyaçlarına odaklanarak halkın dikkatini çekmeyi başarmıştı. Halkın beklentilerini karşılamak için vaatlerde bulunan Dönmez, seçim sonuçlarının ardından mazbatasını alarak ilçenin geleceği için çalışmalara hız verdi.

 

Mazbatasını alırken yaptığı açıklamada, ilçenin gelişimi ve refahı için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirten Dönmez, halkın güvenini boşa çıkarmayacağını vurguladı. İlçenin altyapı sorunlarından tutun da sosyal projelere kadar geniş bir yelpazede çalışmalar yapmayı hedefleyen Dönmez, vatandaşların da desteğiyle Kırkağaç'ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmeyi amaçlıyor.

 

Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez'in mazbatasını alması, ilçe sakinleri arasında umut ve heyecan yaratmış durumda. Halk, yeni başkanlarıyla birlikte ilçenin daha iyi bir geleceğe doğru ilerleyeceğine inanıyor.

 

 

Haber: Nuray Artış

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: Kırkağaç, Belediye, Başkanı, Dönmez, Mazbatasına, Aldı,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1