Haber Detayı
05 Ekim 2024 - Cumartesi 20:12
 
Kırkağaç AK Parti İlçe Başkanlığı'na Yeni Atama!
2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Kırkağaç’taki aday adayları arasında yer alan İsmail Dürüst, AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanlığı görevine atanmıştır. Kendisi İlçemizde çeşitli cemaatlere olan yakınlığıyla tanınmaktadır. Aslen Bakır mahalleli siyasilerden olan İsmail Dürüst, bundan sonra AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanlığı görevini devralarak teşkilatın yönetiminde aktif rol alacak. Dürüst, Kırkağaç'ta Ak Partinin hedeflerini gerçekleştirmek adına çalışmalarına devam edecek.
SİYASET Haberi


Konuyla ilgili Ak Parti Kırkağaç İlçe Başkanlığı Tarafından Yapılan  Açıklama ise şöyledir:

"Kıymetli hemşehrilerimiz,
Kıymetli basın mensupları,

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Kırkağaç İlçe Başkanlığı görevine Sn. İsmail Dürüst atanmıştır.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin bayrağını bugüne kadar taşıyan, davaya sahip çıkan tüm başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bayrağı taşımaya, davaya sahip çıkmaya devam edeceğiz. 

Allah'a emanet olun. 

Ak Parti Kırkağaç İlçe Başkanlığı"

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kırkağaç, AK, Parti, İlçe, Başkanlığı'na, Yeni, Atama!,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı