Haber Detayı
08 Şubat 2023 - Çarşamba 01:13
 
KESKİN KAYMAKAM'DAN TAZİYE
Bir dönem Kırkağaç'ta görev yapan sevgili Kaymakamımız Mustafa Kemal Keskin www.kirkagactv.com aracılığıyla 100 yılın felaketi olan 10 ilimizde ki deprem için taziye mesajlarını paylaştı.
GÜNDEM Haberi


Kırkağaç'ta saygı ve sevgiyle anılan Kaymakamlarımızdan biri olan sevgili Mustafa Kemal Keskin Kırkağaç'lı lar adına Türkiye'nin acısına taziye mesajını bizimle paylaştı.

 

İşte o mesajı;

 

"KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ 10 İLİMİZDE MEYDANA GELEN DEPREM FELAKETİNİN DERİN ACISI İÇERİSİNDEYİZ.

MEMLEKETİMİZE GEÇMİŞ OLSUN.

 

HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZA TANRIDAN RAHMET DİLER, DEPREMDE GÖREV ALANLARA METANET, GÜÇ KUVVET SABIR, YARALILARA ACİL ŞİFALAR TEMENNİ EDER, ENKAZ ALTINDA KALAN CANLI DEPREMZEDELERİN BİRAN ÖNCE KURTARILMASINI ARZU EDERİM.

 

MİLLETİMİZİN MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİKLE BU FELAKETİN DE MUTLAKA ÜSTESİNDEN GELECEĞİNE İNANCIMIZ TAMDIR.

 

TANRI İNSANLARI KORUSUN...


MUSTAFA KEMAL KESKİN
EMEKLİ MÜLKİ İDARE AMİRİ"

 

Sevgili Kaymakamımızın İstanbul Vali Yardımcılığı döneminde sosyal etkinliklerinden görüntüler ve görev sürelerini kaleme aldığı basımı için hazırlanan anılarını önümüzde ki günlerde yayımlayacağımızı duyurmak görevdir.

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: KESKİN, KAYMAKAM'DAN, TAZİYE,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1