Haber Detayı
08 Ekim 2022 - Cumartesi 01:00
 
HESAP SORULACAK MI ?
CHP İlçe Başkan'ı Özcan KAÇAR yazdı "Ak Parti İlçe Başkanı ile görüştüm." dedi
TARIM Haberi


"Hani Allah Korkusu Nerede?" haberinden sonra CHP İlçe Başkan'ı Özcan KAÇAR aradı.

 

"Kendisi bana DSi müdürünü aradığını ve hasattan sonra kesilmesi gerektiğini söylediğini söyledi. Ama anlaşılan o ki; DSİ müdürü bu işi tahminim taşeron bir firmaya vermişler. Firma hiçbir şeyi dinlemeden bu ağaçları resmen katletmişler.

Bu ilçe bu kadar sahipsiz mi? Bu ilçenin Kaymakamı, Belediye Başkanı iktidar partisinin yöneticileri neredeler, yarın bu kişiler belli yerlere aday olup memleketi yönetmeye çalışacaklar… Bu insanlar vatandaşın zeytin ağacını, tarlasını, bağını, bahçesini koruyamazken insanların haklarını nasıl koruyacaklar?" diyerek memleketin her derdine yılmadan yorulmadan koşacağını ifade ederik bu konuyu mutlaka gündemde tutmak gerektiğini söyleyerek Manisa Ak Parti milletvekilleri içinde aşağıda ki iddialı cümleyi ekledi;

“AKP Manisa milletvekilleri ne zaman bu ilçenin bir sorunla ilgilendiler bugüne kadar ben şahit değilim şahit olan varsa çıksın, karşıma alnını karışlarım.”

 

Özcan KAÇAR haksız mı?

 

Nerde bu memleketin insanları?

 

Zeytin Ağaçları kesilen üreticiden başka kimse yok ortalıkta.

Neredesiniz aynı kaderi paylaşacak olanlar?

 

Nerdesin "Sakallı Hüsnü, şapkalı Ahmet", ( Rahmetli Necmettin Erbakan hoca suskun, pusmuş millete seslenirken böyle söylerdi?) neredesin kardeşim? Yarın senin başına gelmeyeceğini mi sanıyorsun?

 

Neredesiniz ilçe yöneticileri?

 

Bu zulüm cehennem de bile olmaz.

 

DSİ müdürü hasattan sonra kesileceğini söylüyor (Yasaları da bilmiyor. Zeytin Ağacı yasalarla koruma altında oysa) ama işi alan cellat taşeron işi aldığı koca DSİ müdürünü takmıyor. Girişiyor katliama.

 

Ovada gidilecek ağaç yoksa yolun ne anlamı var diyen çıkmıyor 

 

Ancak insanlık tarihi boyunca kendi geleceğine sahip çıkamayan toplumları, kimse kurtaramamış, kimse koruyamamıştır.

 

Yolda gelmekte olan sansür yasası ile yarın bunlarıda duyamayacaksınız. Canınız yanacak ama sızlanamayacaksınız. Acılarınızla başbaşa kalıp uyuşturulduğunuz gündemlerle yaşayacaksınız.

 

Her ay senin vergilerinden beslenen memleketinden çıkarıp gönderdiğin vekillerin nerede?

 

Sakallı Hüsnü kafanı uzatmışsın celladına kuzu kuzu bekliyorsun. Yarın senin bahçene sıra gelecek, bu sefer sen nasıl yalnız bıraktıysan senden öncekileri, sende yalnız kalacaksın. Çoluğunun çocuğunun rızkını kökleyecek bir kaç tane cellat ve sen kala kalacaksın öylece.

 

CHP İlçe Başkanı Özcan KAÇAR gibi bir kaç tane vicdan sahibi çırpınıp duruyor ama sana nafile duymuyorsun, görmüyorsun.

 

Bakalım yarın Özcan Kaçarlar da susunca ne yapacaksın.

 

"Allah müstehakını versin" derdi eskiler. 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: HESAP, SORULACAK, MI, ?,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1