Haber Detayı
20 Temmuz 2024 - Cumartesi 15:25
 
Halk Ekmek Vaadi Ne Durumda
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim vaatlerinden halk ekmek projesi hakkında konuştu.
GÜNDEM Haberi


 Son günlerde ilçemizde ekmeğin gramajı düşürülme suretiyle gizli zam yapıldığı konuşuluyor. Bu konuyla ilgili fırıncılarımızdan bir açıklama gelmemiş olmakla birlikte tüm yurtta ekmek fiyatları vatandaşın cebini zorluyor. Geçtiğimiz günlerde ilçemizi ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek halk ekmek projesi hakkında gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Pilot Bölge Yunus Emre

Zeyrek açıklamasında "Halk Ekmeğe şu anda pilot bölge olarak Yunus Emre ilçemizde başlıyoruz. İlk etapta 12 tane büfe açıyoruz. Şu anda bu büfelerin dış cephe kaplamalarını bitiriyoruz. Yunus Emre ilçemizde testleri bittikten sonra 17 ilçemize de taşıyacağız halk ekmeği. Seçim boyunca su 1 TL, ekmek 5 TL demiştik. Söz verdiğimiz gibi önümüzdeki haftadan itibaren halk ekmeği halkımıza kavuşturacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: Halk, Ekmek, Vaadi, Ne, Durumda,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı