Haber Detayı
13 Eylül 2024 - Cuma 01:17
 
Gençlik Kolları 12 Eylül Kırkağaç'ın Kurtuluşu Mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni seçilen Gençlik Kolları Yönetimi adına Emre Çulha, Kırkağaç'ın kurtuluşunun 102. yıl etkinliklerine özel basın açıklaması paylaştı. İşte genç siyasilerin o açıklaması.
GÜNDEM Haberi


Biz Hala Oradayız!

 

Bugün 12 Eylül. Tarih kitaplarına Mustafa Kemal’in 30 Ağustos 1922 Dumlupınar’da başlatarak tüm bölgemizi düşman işgalinden kurtarma sırasının Kırkağaç’a geldiği gün.

 

Düşman evlerimize kadar girmiş, hayatımızı ele geçirmeye çalışmıştır. Mustafa Kemal ve askerlerinin düşman işgali gidişatına son verdiği bugünde de Kırkağaç’ımız kurtulmuştur.

 

 Bugün İngilizlerin desteklediği bir Yunan işgaline maruz değilsek de cehaletin, enflasyonun ve tek adamcılığın düşmanlığını iliklerimize kadar htiğimiz bir yerdeyiz. Bu defa düşman çok daha sinsi, çok daha yavaş; yıkımının ise etkilerinden kurtulmak çok daha uzun zaman olacak.

 

Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe hitabesinde “Ey Türk istikbalinin evladı! İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen; Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır! “ sözünden hareketle istikbalin evladı olan bizler içinde bulunduğumuz bu siyasal islamcı hareket, tek adam anlayışı ve menfaat kuşatmalarıyla mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizler Saçlı Efe’nin, Gördesli Fatma’nın torunları, akrabaları, hemşerileriyiz. Mücadele bizim genlerimizdedir.

 

İlçemizde Cumhuriyet tarihinde bir ilki başararak kazandığımız belediye başkanlığı sayesinde, Belediye Başkanımız Üstün Dönmez’in ilçemize katacağı vizyonu sonuna kadar destekleyeceğiz. Önümüzdeki dönem seçimlerinde ise laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti iktidarını kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Bizler yurduna aşkla bağlı, memleketi için var gücüyle çalışmaktan çekinmeyecek gençleriz. Artık Kırkağaç’ta bir şeyleri değiştirmemiz gerek!

 

İlçemiz tarikatların yuvalanma merkezi haline gelmemeli. Milli ve dini değerlere laik bir anlayışla sahip çıkılmalı. Değerlerimizin içi boşaltılmamalı.

 

Bu anlayış ve inanışla Mustafa Kemal’in Askeri olan bizler, 102 yıl önce nasıl onun yanında isek şimdi de onun fikirleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Kurtuluşumuzun 102. Yılı kutlu olsun.

 

Emre Çulha 

Cumhuriyet Halk Partisi

Kırkağaç İlçe Gençlik Kolları Başkanı

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Gençlik, Kolları, 12, Eylül, Kırkağaç'ın, Kurtuluşu, Mesajı,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı