Haber Detayı
23 Ağustos 2024 - Cuma 11:56
 
GELENBE MAHALLESİNDE ÇİFTÇİLERE BÜYÜK KOLAYLIK: TARAL DOLDURMA TESİSİ HİZMETE GİRDİ!
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi'nin ortak çalışmaları sonucu, Gelenbe Mahallesi'nde tarımsal üretime büyük katkı sağlayacak önemli bir tesis hizmete girdi. Çiftçilerin tarımsal faaliyetlerinde ihtiyaç duydukları suya kolay erişimini sağlayacak olan Taral Doldurma Tesisi, özellikle ilaçlama çalışmalarında büyük kolaylık sunacak.
GÜNDEM Haberi


Yeni tesis sayesinde, üreticiler ilaçlama yapacakları zaman makineleri için gereken suyu, bu tesisten ücretsiz olarak doldurup tarlalarına ulaştırabilecekler. Bu durum, ürünlerin sağlıklı bir şekilde gelişmesine büyük katkı sağlayacak ve ilaçlama süreçlerini hızlandırarak verimliliği artıracak.

Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez, tesisin açılışı ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Tarım, ilçemizin en önemli geçim kaynaklarından biri. Bu nedenle çiftçilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve onların yanında olmak bizim için bir öncelik. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiğimiz bu Taral Doldurma Tesisi, çiftçilerimizin ilaçlama süreçlerini daha verimli ve kolay bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanıyacak. Üreticilerimizin emeğinin karşılığını almasını sağlamak, her zaman önceliğimiz olacak."

 

Kaynak: Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: GELENBE, MAHALLESİNDE, ÇİFTÇİLERE, BÜYÜK, KOLAYLIK:, TARAL, DOLDURMA, TESİSİ, HİZMETE, GİRDİ!,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı