Haber Detayı
23 Kasım 2023 - Perşembe 19:55
 
FEVZİ OK NİHAYET ADAY ADAYI
Fevzi OK Kırkağaç için umarım AKP den seçilir. Hiç değilse eli ayağı düzgün bir insanı yaşar Kırkağaç. Bakalım görelim.
SİYASET Haberi


Tüm Ak Parti'li aday adayları hayırlı olsun. 11 aday adayı bolluğunu, Gedüz'ün deyimiyle sn. Cumhurbaşkanımız değerlendirip Kırkağaç'a kimin doğru olacağına karar verecek ve oda Kırkağaç'a Başkan olarak atanacak. Ah Gedüz ah. Atanma sözünü nereden çıkardın a şaşkın kardeşim. Dilin sürçtü herhalde. 

 

Önümüzde bir seçim olmayacak mı?

 

İnsanlar sandığa gitmeyecek mi?

 

Ama çok görmemek lazım süreçleri anlma ve bunu açık bir dille anlatma birikimi herkesin karı değil. 

 

Fevzi OK entellektüel birikimini biraz hitabet eksikliğiyle güzel yansıttı. Ancak bir şeyi atladı. Demokrasilerde iktidarlar halk tarafından uyarılma dönemleri yaşayabilirler. Bu dönemler genelde kötü yönetilme dönemleridir.

Bakalım Ak Parti iktidarı ülkeyi iyi yönetiyor mu? (Yani uyarılmayı hak ediyor mu?)

 

Ekonomi batmamış ülkede şaha kalkmış, ekmek 10 liraya dayanmamış, kıyma sudan ucuz 300 tl olmamış, emekli aylıkları Ak Parti iktidara gelmediği zamanlarda 2,5 asgari ücret düzeyinde değildiki şimdi olduğu düzeyden yakınalım. Değil mi?

Ülkemizde asgari ücretle çalışan oranı resmi rakamlara göre % 40 ın üstünde değil. Hatta yani başımızda ki komşularımızla yan yana koysan onlarla eşit düzeyde. (Acaba yalan mı yazıyorum?)

Ekonomimiz öylesine cazip ki sınırlarımız her açıdan kevgire dönmüş. Elini kolunu sallayan geliyor. Kimi kalıyor, kimi de bağajları dolana kadar alış-veriş yapıp ülkelerine geri dönüyor.

 

Ülke iyi yönetiliyorsa bu yerel seçim deAk Parti uyarılmamalı aksine desteklenmeli. 

Öyle mi?

 

Fevzi OK doğru tespit yapıyor "ANKARA DESTEĞİ" çok değerliydi. Hele ki Gedüz'ün ilk dönemlerinde. Bu güne kıyasla her şey daha iyiydi.

Dolar 2009 yılında 1.6 tl. mazot; 3.15 tl. Bu günüde yazayım sonra karşılaştırıp bakalım.

Bu gün dolar 28.9 tl., Mazot; 37.65 tl.

 

Gedüz belediyeyi aldığında her şey bu günden daha iyi değilmiydi?  Peki ne yaptı bu Gedüz 15 yıldır?  Kırkağaç'ın tepesine çöp dağı yapmak mı? Yoksa 30 yılı aşkın ASPESTLİ borulardan mı arındırdı ilçeyi ?  Eğer Fevzi OK doğruysa (ki doğru) Gedüz beceriksiz ve iş bilmez bir süreci yaşattı Kırkağaç'a. 

Yoksa bu gün hala "şahlanacağız" "bie üst lige çıkacağız" gibi sözler duyulurmuydu?

 

Allah için elinizi vicdanınıza koyun düşünün; AK Parti'nin ülke ekonomisi çökmediği dönemleri es geçen bir Ak Partili belediy yönetimi bu günkü ekonomik süreçde ne yapabilir? Fevzi OK'un % 1 i kadar vizyonu olsaydı Kırkağaç bu gün nerelerde olurdu?

 

Tarım da bitmemişiz, eğitimde yerlerde sürünmüyoruz, koca Kırkağaç gettolaşmamış, işsizlik yok denecek kadar insanların gündeminde değil. Öyle mi?

 

Bu yazdıklarım neye kar edecek biliyorum. 

Koca bir hiç.

Yine meydana cambazlar çıkacak. İpte cambaza bakıp bu sürecide yaşayacağız.

Bir şey umut verecekse bu umut da Fevzi OK gibi bir vizyonun her şeye rağmen o koltuğa oturuyor olması olacak.

Ha Hasan Karaosmanoğlu'nu da unutmamak lazım. O da mürekkep yalamış kendince vizyon arayışı olan biri. Diğerlerini tanımıyorum. 

 

Muhalefet ne yapacak bu süreçde merakla ou bekliyorum.

Kimbilir halk bir uyarı sebebi bulur belki.

 

Kalın sağlıcakla.

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: FEVZİ, OK, NİHAYET, ADAY, ADAYI,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1